Showing all 6 results

Termék szűrés
Bezár

Horseware Mio Skrim polár takaró

12 890 Ft

Könnyű poliészter anyagból készült takaró leszárításhoz. A fontosabb területeken mesh anyaggal van kiegészítve. A szügynél egy csattal rögzíthető. Lélegző. A takaró mellé jár egy mosózsák is.

Bezár

Horseware Mio polár takaró

14 190 Ft

Könnyű polár anyagból készült takaró leszárításhoz. A szügynél egy csattal, a hasnál keresztpántokkal rögzíthető. Lélegző.

Új
Bezár

Acavallo polár takaró

32 190 Ft

Az Acavallo kollekció legújabb darabja. 800 grammos polár takaró. Elől 2 csattal rögzíthető, az oldalán Acavallo logóval.

Új
Bezár

Acavallo polár takaró gallérral

38 990 Ft

Az Acavallo kollekció legújabb darabja. 800 grammos polár takaró puha nyakrésszel díszítve. Elől 2 csattal rögzíthető, az oldalán Acavallo logóval.

Bezár

IKONIC Gyapjú Takaró

38 790 Ft

A gyapjúval borított IKONIC takaró vastag, meleg és kényelmes takaró.Kívülről polár anyaggal bevont,  belülről szintetikus gyapjúval borított, magasított nyakú takaró. A has alatt keresztpántokkal, a comboknál levehető pántokkal rögzíthető.  Ideális szállítás közben is.

 

Bezár

IKONIC Polár Takaró

30 390 Ft

Polár  IKONIC feliratú takaró, párnázott nyakkal, szürke szegéllyel. A polár  kényelmes, meleg, és lehetővé teszi a ló gyorsabb száradását. A takaró felszereltsége: 2 elülső és keresztpánt.