Showing 1–12 of 13 results

Termék szűrés
Bezár

Waldhausen Premium pataharang

9 990 Ft

Műbőrrel borított, műszőrrel díszített pataharang. Az ütéscsillapító belső bélés és a kettős tépőzáras rögzítők biztosítják a kényelmes és biztonságos viseletet.

 

Bezár

Waldhausen Premium Space légymaszk

10 590 Ft

Orrhálóval kiegészített füles légymaszk strapabíró anyagból. Tökéletes illeszkedés a rugalmas betéteknek és a tépőzárnak köszönhetően. Rugalmas távol tartó gyűrűvel, amely több helyet biztosít a szem körül.

 

Bezár

Waldhausen Premium füles légymaszk

8 990 Ft

UV-védelemmel ellátott füles légymaszk orrésszel kiegészítve. Tökéletes illeszkedés a rugalmas betéteknek és a tépőzárnak köszönhetően.

 

Bezár

Waldhausen Premium fül nélküli orrhálós légymaszk

8 290 Ft

UV-védelemmel ellátott fül nélküli légymaszk orrhálóval kiegészítve. Tökéletes illeszkedés a rugalmas betéteknek és a tépőzárnak köszönhetően.

 

Bezár

Waldhausen Premium orrhálós légymaszk

8 990 Ft

UV-védelemmel ellátott füles légymaszk orrhálóval kiegészítve. Tökéletes illeszkedés a rugalmas betéteknek és a tépőzárnak köszönhetően.

 

Bezár

Waldhausen Premium fül nélküli légymaszk

7 590 Ft

UV-védelemmel ellátott fül nélküli légymaszk. Tökéletes illeszkedés a rugalmas betéteknek és a tépőzárnak köszönhetően.

 

Bezár

Waldhausen Premium füles légymaszk

8 290 Ft

UV-védelemmel ellátott füles légymaszk. Tökéletes illeszkedés a rugalmas betéteknek és a tépőzárnak köszönhetően.

 

Bezár

Elt Premium kesztyű

16 290 Ft

Elegáns bőrkesztyű bársonyos puha Pittards® bőrrel bélelve. A puha és sima bőr optimális illeszkedést biztosít. Magas fokú kényelem, ideális fogást biztosít. Vízlepergető valódi bőr, optimális fogás még nedves időben is. Elasztikus betétekkel van ellátva.

Anyaga: 100% bőr, betét: 80% poliamid 20% elasztán.

 

 

Bezár

Waldhausen Premium nyeregtáska

19 890 Ft

Két tágas táska, amely sok helyet kínál. 2 palacktartót, mobiltelefon tartót, kiegészítő hevedereket tartalmaz a nyeregalátétek és dzsekik rögzítéséhez. Kiváló minőségű víztaszító nylon anyagból készült. A Waldhausen nyeregtáskák sok helyet kínálnak ahhoz, hogy mindent el tudj benne szállítani, amire szükséged van az út során. Könnyű kezelhetőség.
Méret / mindegyik: 29 x 27 x 10,5 cm

Bezár

Waldhausen Premium vezetőszár pánikkarabinerrel

4 490 Ft

Prémium minőségű, vastag, kötélből készült vezetőszár pánikkarabinerrel, amely keménységének köszönhetően strapabíró. A Premium kollekció tagjai mind a kiváló minőségű termékek.

 

Bezár

Waldhausen Premium vezetőszár

3 690 Ft

Prémium minőségű, vastag, kötélből készült vezetőszár karabinerrel, amely keménységének köszönhetően strapabíró. A Premium kollekció tagjai mind a kiváló minőségű termékek.

 

Bezár

Waldhausen Premium kötőfék

11 590 Ft

Puha polár betétek az orr és tarkó részen, amelyek egyenletes nyomáselosztást biztosítanak és extra párnázattal vannak ellátva a lehető legnagyobb kényelem érdekében.  Mindkét oldalt állítható a tökéletes illeszkedés érdekében.