Showing 1–12 of 13 results

Termék szűrés
Bezár

Waldhausen Pro ínvédő szett

16 290 Ft

Ütésálló kemény héj, ütéselnyelő párnázattal és puha betétekkel a ló lábainak kényelmes és biztonságos védelmére. A kiváló minőségű, rugalmas tépőzáras rögzítés biztosítja a tökéletes illeszkedést és a biztonságos rögzítést – még szélsőséges helyzetben is.

 

Bezár

Wintec Pro kengyelszíj

27 490 Ft

Rozsdamentes acél csatokkal ellátott, prémium minőségű bőrből készült kengyelszíj, amely tökéletesen passzol a Wintec nyergekhez. Párban szállítjuk. Szélessége: 2.5 cm.

 

Bezár

Wintec Pro Contourbloc Cair díjlovas nyereg

278 000 Ft

A legújabb és lefrissebb kutatások és fejlesztések alapján született meg a WINTEC műhelyében a Wintec új, távlovas nyerge. Kifejezetten a díjlovasok igényeihez alkalmazkodva, azoknak a lovasoknak lett kifejlesztve, akik egyedi kényelemre és stabilitásra törekszenek a nyeregben.

Könnyen kezelhető, maximális kényelemmel, és biztonsággal, akár hobbi lovasok részére is. Rengeteg a lovas ülésbiztonságát erősítő extrával, és áttörést jelentő újítással.

“Contourbloc” anatómiai kialakításának köszönhetően jól idomul a lovas lábaihoz, amely segíti a helyes díjlovas ülés kialakulását. Kényelmes, átengedi a segítségeket, tartást ad. A felfekvő tömések rendkívül nagyok, melyek teljes kényelmet nyújtanak és mozgásszabadságot biztosítanak a lónak és lovasnak egyaránt.

 

Bezár

Wintec Pro Endurance távlovas nyereg

329 990 Ft

A legújabb és lefrissebb kutatások és fejlesztések alapján született meg a WINTEC műhelyében a Wintec új, távlovas nyerge. Kifejezetten a túra-, és távlovasok igényeihez alkalmazkodva, azoknak a lovasoknak lett kifejlesztve, akik egyedi kényelemre és stabilitásra törekszenek a nyeregben.

Könnyen kezelhető, maximális kényelemmel, és biztonsággal, akár hobbi lovasok részére is. Rengeteg a lovas ülésbiztonságát erősítő extrával, és áttörést jelentő újítással:

 

Bezár

Wintec Pro Cair díjlovas nyereg

285 990 Ft

A Wintec Pro Dressage soha nem látott kényelmet biztosít a helyes és biztonságos pozíciók elérése érdekében, amely lehetővé teszi a jobb kommunikációt és kapcsolatot a díjló oktatásakor. Kizárólag a legjobb minőségű, válogatott hi-tech anyagokból varrva, csodálatos kinézettel. Mélyen ültet, mégis könnyen, hatékonyan biztosítja a segítségek adását a lovas számára, miközben az ülését a legideálisabb pozícióba helyezi. A marvas ebben a típusban is igény szerint, könnyen cserélhető, így akkor sem kell megválnod nyeregtől, ha időközben lovat cserélsz, vagy több lóval foglalkozol egyszerre.

 

Bezár

Wintec Pro Stock Cs nyereg

434 990 Ft

A Venture Outback az első autentikus ausztrál nyereg, amely a legújabb technológiát mutatja be. Ez a kényelmes ültetésű modell ideális hosszú túrákhoz,  vagy olyan lovasok számára, akik nagyobb biztonságot és kényelmet szeretnének.

 

Bezár

Wintec Pro Feldmann díjlovas nyereg

254 990 Ft

Mély, rendkívül kényelmes ültetésű díjlovas nyereg D-gyűrűkkel. Tökéletes az izlandi ló különféle lépéseihez, különösen a klasszikus lovagláshoz.

 

Bezár

Wintec Pro Jump ugró nyereg

264 990 Ft

A Wintec Pro Jump egy remek választás minden ugrólovas számára. Tökéletes egyensúlyt biztosít a lovas számára, kifejezetten komoly és profi lovasok számára tervezve, akik már felismerték a nyereg által biztosított ülés fontosságát lovaglásukban. A legmagasabb minőségű hi-tech anyagokból varrt nyeregszárnyaknak köszönhetően a lovas könnyen, gyorsan és hatékonyan tud segítséget adni a lónak, hiszen közelebb van a ló oldalához. Ebben a nyeregben biztosan nem fogsz csalódni, hiszen segít felvenni az ideális ugró pozíciót, térdtámaszai a stabil ülés igényével lettek kifejlesztve és állíthatóak, hogy minden egyes lovas egyedi anatómiájához és testalkatához hozzáigazítható legyen. A marvas ebben a típusban is igény szerint, könnyen cserélhető, így egyszerre többféle lovon is használható.

 

Bezár

Wintec Pro Jump Pony ugró nyereg

245 990 Ft

Mély ültetésű ugró nyereg póni méretben.

 

Bezár

Wintec Pro bőr kengyelszíj

27 990 Ft

Prémium bőrből készült kengyelszíj, rozsdamentes acél csatokkal. Párban.

 

Bezár

Wintec Pro Elastic heveder

19 290 Ft

Hajlított, bőrérzékeny lovaknak ideális, légáteresztő, antibakteriális, rugalmas központtal és könnyen kezelhető WINTEC Pro anyagból készült heveder. Rozsdamentes acél görgős csatokkal. Puha határolt. Anatómiailag formált, könnyen tisztítható.

 

Bezár

Swing H16 Pro kobak

35 890 Ft

Az ultra könnyű SWING H16 ötvözi az innovatív designt egy hatékony szellőztető rendszerrel. . A kiváló minőségű, gyorsan száradó belső egyedülálló kényelmet biztosít. A SWING 3D-beállítási rendszer és a QUICKSAFE méretbeállítása révén könnyen beállítható a fej kerülete, szélessége és magassága. 10 db levegő szellőzőrésszel rendelkezik elöl és további 4 darabbal hátul. A lélegző bélés kellemes viseletet biztosít. – lágy, párnázott hárompontos hevederekkel rögzíthető.