Showing all 4 results

Show sidebar

SD Design Signature polár fásli

17 590 Ft
Polár anyagból készült SD Design fásli mindennapi munkához,  SD Design felirattal.

SD Design Signature Premium gömbölyített kantár

146 190 Ft
Ha tényleg valami nagyon különlegesre vágysz! Különleges, prémium minőségű anatómiai kialakítású, memóriahabbal párnázott elegáns megjelenést biztosító kantár az SD Design kínálatából. -memóriahabos párnázottság az orr és tarkó részen -valódi Swarovski kövekkel kirakott homlokszíj -pehelysúly az ultrakönnyű memóriahabnak köszönhetően -anatómiailag kialakított orrszíj -6 cm széles tarkószíj a további nyomáscsökkentés érdekében -ívelt homlokszíj a megfelelő illeszkedés érdekében -vastag, 5 cm széles orrszíj, ami a szájszeglet fele keskenyedik -Hozzá illő szárat tartalmaz
Limitált mennyiségben elérhető!

SD Design Signature fülvédő

11 990 Ft
Az SD Design legújabb kollekciójának egyik gyönyörű darabja a Signature fülvédő.  Kifinomult SD Design logó.A Signatue nyeregalátéthez tökéletesen passzoló darab. A készlet erejéig rendelhető!

SD Design Signature nyeregalátét

24 390 Ft
Az SD Design legújabb kollekciójának egyik gyönyörű darabja a Signature nyeregalátét.  A belseje Quick Dry anyagból készült, amely légáteresztővé, izzadsággátlóvá és hőátadóvá teszi a nyeregalátétet.  Anatómiai kialakítású, marnál szabott forma.  A bújtatók tépőzárral rendelkeznek, így könnyen felhelyezhető a heveder. Kifinomult SD Design logó.