Showing all 2 results

Termék szűrés
Bezár

Equitaly Plus Spin alumínium kengyel

49 990 Ft

Az Equitaly alumínium kengyeleket kifejezetten úgy tervezték, hogy a kengyel elvesztése során is gyors és egyszerű legyen a kengyel megtalálása. A SPIN rendszer úgy van kialakítva, hogy kiváló tapadást biztosítson még akkor is, ha a láb nem helyezkedik el jól a kengyelben. Koncentrikus ívekkel kialakított kivitelének köszönhetően minden szögben ugyanolyan fogást biztosít. A koncentrikus ívek alakja, szöge és lebontása a teljesítmény közben végzett mozgás közbeni vizsgálat eredménye. A Spin Up a Spin típustól a kengyel talp vastagságában különbözik.

Ultrakönnyű alumínium kengyel. Súly: 453 gramm.

Bezár

Equitaly Plus Spin Back alumínium kengyel

49 990 Ft

Az Equitaly alumínium kengyeleket kifejezetten úgy tervezték, hogy a kengyel elvesztése során is gyors és egyszerű legyen a kengyel megtalálása. A SPIN rendszer úgy van kialakítva, hogy kiváló tapadást biztosítson még akkor is, ha a láb nem helyezkedik el jól a kengyelben. Koncentrikus ívekkel kialakított kivitelének köszönhetően minden szögben ugyanolyan fogást biztosít. A koncentrikus ívek alakja, szöge és lebontása a teljesítmény közben végzett mozgás közbeni vizsgálat eredménye.

A Spin Back a Spin típustól a kengyel talp helyeződésében különbözik: a Spin típusnál középen, a Spin Back típusnál pedig elől található a kengyelszíj függesztő vas.

Ultrakönnyű alumínium kengyel. Súly: 453 gramm.