Showing all 4 results

Termék szűrés
Bezár

Kentucky Long Stone fülvédő

21 990 Ft

Kézzel horgolt fülvédő klasszikus szabással. Gyönyörű, elegáns kövekkel díszített, minőségi termék. A fülek körüli anyag rugalmas anyagból készült, ami megfelelő kényelmet biztosít a ló számára, a tarkórész hosszabb, így nem csúszik le a ló fejéről. Egyedileg hímeztethető. Könnyen tisztán tartható, 30 fokon mosógépben mosható.

A terméket március 22.-e után szállítjuk ki.

Bezár

Kentucky Long Stone Soundless fülvédő

23 990 Ft

Kézzel horgolt hangtompítós fülvédő klasszikus szabással. Gyönyörű, elegáns kövekkel díszített, minőségi termék.  A fülek körüli anyag speciális hangtompító anyagból készült, ami segít megakadályozni, hogy a ló a különböző hanghatásoktól megijedjen és a tarkórész hosszabb, így nem csúszik le a ló fejéről. Egyedileg hímeztethető. Könnyen tisztán tartható, 30 fokon mosógépben mosható.

 

Bezár

Kentucky Wellington Stone fülvédő

21 990 Ft

Kézzel horgolt fülvédő amerikai designnal. Gyönyörű, elegáns kövekkel díszített, minőségi termék. A fülek körüli anyag rugalmas anyagból készült, ami megfelelő kényelmet biztosít a ló számára, a tarkórész hosszabb, így nem csúszik le a ló fejéről. Egyedileg hímeztethető. Könnyen tisztán tartható, 30 fokon mosógépben mosható.

 

Bezár

Kentucky Wellington Stone Soundless fülvédő

23 990 Ft

Kézzel horgolt hangtompítós fülvédő amerikai designnal. Gyönyörű, elegáns kövekkel díszített, minőségi termék.  A fülek körüli anyag speciális hangtompító anyagból készült, ami segít megakadályozni, hogy a ló a különböző hanghatásoktól megijedjen és a tarkórész hosszabb, így nem csúszik le a ló fejéről. Egyedileg hímeztethető. Könnyen tisztán tartható, 30 fokon mosógépben mosható.