Showing all 3 results

Termék szűrés
Bezár

Waldhausen Supersoft X-Line kantár

22 990 Ft
A Waldhausen X-Line kollekciójába tartozó termékek mindegyike kiváló minőségű bőrből készült a lehető legnagyobb kényelemért. Maximális odafigyeléssel tervezték meg az X-Line kollekció darabjait. A Supersoft  kantár fehér varrással díszített, puha, bélelt orrszíjjal rendelkezik. Anatómiai kialakítású fejrész, a fülnek extra helyet biztosítva. A kiváló minőséghez nagyban hozzájárulnak a rozsdamentes csatok is. 19 mm-es szárakkal szállítjuk.
Bezár

Waldhausen Supersoft X-Line zabla nélküli kantár

29 790 Ft
A Waldhausen X-Line kollekciójába tartozó termékek mindegyike kiváló minőségű bőrből készült a lehető legnagyobb kényelemért. Maximális odafigyeléssel tervezték meg az X-Line kollekció darabjait. Zabla nélküli kantár, amely az orra fejti katását. Fejrésze anatómiai kialakítással rendelkezik, homlokszíja egyenes. Puha bőrből készült, a szükséges részeken puhán bélelt. Rozsdamentes acél csatokkal felszerelt. A kantárhoz szár is tartozik.
 
Bezár

Waldhausen Supersoft Glam X-Line kantár

26 490 Ft
A Waldhausen X-Line kollekciójába tartozó termékek mindegyike kiváló minőségű bőrből készült a lehető legnagyobb kényelemért. Maximális odafigyeléssel tervezték meg az X-Line kollekció darabjait. A Supersoft Glam kantár kövekkel díszített, ívelt homlokszíjjal és puha, bélelt orrszíjjal rendelkezik. Fehér varrással díszített, ami különleges megjelenést kölcsönöz. Anatómiai kialakítású fejrész,, a fülnek extra helyet biztosítva. A kiváló minőséghez nagyban hozzájárulnak a rozsdamentes csatok is.