Showing all 3 results

Termék szűrés
Bezár

Horseware Coated Supreme Grip kesztyű

1 990 Ft

Nitril bevonatú, kopásálló kesztyű. Véd az olaj, zsír és szénhidrogén szennyeződések ellen. Gripes bevonata segíti a stabilabb fogást. A lovak körüli munkákhoz kiválóan alkalmas.

Bezár

Horseware Supreme Vari-Layer 150g nyakrész

25 790 Ft

Lélegző, vízálló, a legerősebb anyagból készült nyakrész.  Antisztatikus és antibakteriális, poliészter bélés, hőre kötött rostanyaggal töltve. Fényvisszaverős csíkokkal van ellátva a megfelelő láthatóság érdekében.

3 év garancia.

 

 

Bezár

Horseware Rambo Supreme kombinálható karámtakaró

119 290 Ft-tól

A legerősebb szakítószilárdsággal rendelkező anyagból készült takaró, amely multifunkcionálisan használható nyakrésszel és nyakrész nélkül is. Antibakteriális és antisztatikus béléssel. Fényvisszaverő csíkokkal felszerelve. Anatómiailag kialakított szabása követi a ló körvonalait. Termo-kötésű rostkeverék a kiváló és tartós hővisszatartás érdekében. Vízálló, lélegző anyagból. A Rambo Supreme takarók a különleges Vari-Layer® technológiával készülnek, amely a ló hátuljánál és a csípőnél további rostos rétegeket használ, hogy a lehető legjobb hővisszatartást és kényelmet biztosítsa a lovaknak a könnyű súly mellett. A Horseware takarókra jellemző, úgynevezett V-front csattal rögzíthető a szügynél és a hasnál a tökéletes biztonság érdekében. 3 év garancia!