Showing all 3 results

Termék szűrés
Bezár

Acavall szilikonos díjlovas nyeregalátét

34 690 Ft

Az Acavallo® Grip System egy rendkívül ellenálló ragadós anyagból készült különleges szilikonbóll áll, hogy tökéletes stabilitást biztosítsa. Teljesen lélegző, alacsony hőmérsékleten mosható. Kombinált mikroszálas szövetből, memóriahabbal bélelve. Négyzet alakú, díjlovas nyergekhez.

Rendelhető. Szállítási idő maximum 4-6 hét.

Bezár

Acavallo szilikonos ugró nyeregalátét

34 690 Ft

Az Acavallo® Grip System egy rendkívül ellenálló ragadós anyagból készült különleges szilikonbóll áll, hogy tökéletes stabilitást biztosítsa. Teljesen lélegző, alacsony hőmérsékleten mosható. Kombinált mikroszálas szövetből, memóriahabbal bélelve. Négyzet alakú, ugró nyergekhez.

Rendelhető. Szállítási idő maximum 4-6 hét.

Bezár

Acavall szilikon-memóriahabos nyeregemelő

39 290 Ft

Az Acavallo® Grip System egy rendkívül ellenálló ragadós anyagból készült különleges szilikonbóll áll, hogy tökéletes stabilitást biztosítsa. Teljesen lélegző, alacsony hőmérsékleten mosható. A memória hab elnyeli az ütéseket, kiküszöböli a dörzsölést és súrlódást, egyenletesen osztja el a nyomást. Speciális close contact kialakítású memóriahabos nyeregemelő . Kifejezetten úgy tervezték, hogy illeszkedjen a ló hátformájához. Egyedülálló kétrészes szerkezettel rendelkezik, így kiküszöböli a gerincnyomást és javítja a nyereg illeszkedését.