Showing all 6 results

Termék szűrés
Bezár

Umbria sörélesztő 1kg

5 190 Ft

Sörélesztő: a bél javítására és szabályozására alkalmas aminosavakat tartalmaz, valamint az állati szőr fényességének javítására.

Kiszerelés: 1 kg

Bezár

Umbria csukamájolaj 1L

5 190 Ft

Ha energiára van szüksége lovadnak. Természetes forrása az emészthető A-, D3- és E-vitamoknak, valamint kiváló energiaforrás. Segít az egészség megőrzésében, fényes szőr, erősebb fogak, csontok és paták kialakulásában. Az olajok etetése esetén ne lépje túl a 100 kg testsúlyra jutó 100 ml mennyiséget még nagy energiaszükséglet esetén sem! Az olajok etetése mellett javasoljuk E vitamin tartalmú kiegészítő etetését is.

Kiszerelés: 1 liter

Bezár

Umbria akril fásli

7 890 Ft

Tépőzáras, 4 db-os akril fásli szett.

Bezár

Umbria Oxer lovaglócsizma

98 990 Ft

Puha, borjúbőrből, kézzel készített lovaglócsizma cipzárral és hátsó gumival megtoldva. Spandex bélés. Bőr és a DNS-XT1 talp talpbetéttel, erősítéssel és lengéscsillapító betéttel a saroknál. Külön kérésre barnában is rendelhető!

Bezár

Umbria Flex gél

6 190 Ft

Frissítő gél: közvetlenül a végtagokon alkalmazva, azonnali enyhülést biztosít a mentol frissítő hatásával és a glicerin rehidrációjával. Kiszerelés: 500 g.

Bezár

Umbria Arnica gél

10 290 Ft

Alkalmazható izom- és ízületi fájdalmak csökkentésének kiegészítő kezelésére bőrápolási céllal. Zárt sérülések következtében kialakuló váraláfutások megszűnésének, valamint rovarcsípések okozta kellemetlen tünetek enyhülésének elősegítésére.

Alkalmazási mód: ép bőrfelületen oszlasd el egyenletesen, majd masszírozd addig, amíg teljesen be nem szívja a ló bőre.