Mind a(z) 3 találat megjelenítése

Oldalsáv mutatása

Fly-Off zCitro Extra utántöltő

2 990 Ft
2 darabos Fly-off utántöltő tabletta. A kapszulák átlagosan 14 napig hatnak, attól függően, hogy hogyan kombinálod és használod őket. Összetevők: citronella, eukaliptusz, gerániumolaj Használat: helyezd a Fly-off tartóba az utántöltő kapszulákat és helyezd fel a ló lábára, takarójára, felszerelésére.  

Fly-Off zNeem Extra utántöltő

2 990 Ft
2 darabos Fly-off utántöltő tabletta. A kapszulák átlagosan 14 napig hatnak, attól függően, hogy hogyan kombinálod és használod őket. A margosaolaj az ember számára kellemetlen szagú, azonban kiváló rovarriasztó tulajdonsággal bír. Összetevők: margosaolaj Használat: helyezd a Fly-off tartóba az utántöltő kapszulákat és helyezd fel a ló lábára, takarójára, felszerelésére.  

Fly-Off zStandard Extra utántöltő

2 990 Ft
2 darabos Fly-off utántöltő tabletta. A kapszulák átlagosan 14 napig hatnak, attól függően, hogy hogyan kombinálod és használod őket. A DEET a lovak rovarirtószereiben széleskörben használt riasztószer. Összetevők: citrnoella, eukalpitusz, gerániumolaj Használat: helyezd a Fly-off tartóba az utántöltő kapszulákat és helyezd fel a ló lábára, takarójára, felszerelésére.