Showing all 7 results

Termék szűrés
Bezár

Horseware Sportz-Vibe ZX nyak- és vállvédő

98 990 Ft

Szövet: Antisztatikus és ragyogást fokozó nyújtó lycra anyagból készült (Polyester / Spandex Mix).

Jellemzők:
A Sportz-Vibe ZX nyak- és vállvédő a fokozott masszázstábla kialakításával és elhelyezésével tökéletesen illeszkedik az izmokhoz, és segít bemelegíteni az izmokat a munka előtt, és csökkenti a fájdalmat és a merevséget a munka után, a nyak, a mar, a váll és a mellkas területén.  Az új nyak- és váll alapréteg a feszültségek területeit célozza meg a panelek speciális elhelyezésével és innovatív kialakításával. Ez a vállvédő négy masszázzsal (2 x lemez és 2 x 4 motor panel), távirányítóval és töltővel rendelkezik.     A vállvédő használható a Sportz-Vibe ZX takaróval és panelekkel együtt (mindegyik szinkronizálva lesz az egyik távvezérlővel), hogy a  masszázst teljes körűvé tehesd.

Előnyök:
– Csökkenti a fájdalmat
– Javítja a szövetek vérellátását
– Lazítja az izmokat
– Csökkenti a gyulladást
– Javítja az életminőséget

Bezár

Horseware Rambo Show takaró szett

65 590 Ft

A Show takaró szett ideális a verseny előtti napra. Azoknak a lovasoknak ajánljuk, akik szeretnék lovuk tisztaságát megőrizni a versenyig.  Megvédi a lovat tetőtől talpig a koszolódástól, így nyugodtan kellhetsz fel a verseny napján te is! A farok része vízálló külső anyagból készült. Velcro anyagú, elasztikus csatokkal a kényelem érdekében. A hasnál keresztpántokkal rögzíthető.

 

Bezár

Horseware Slinky Full Body vállvédő

43 790 Ft

Rugalmas, szellőző vállvédő takaró alá. Megóvja lovadat a takaró által okozott kidörzsölődéstől. és versenyek előtt a szennyeződéstől. Könnyű, stech-spandex keverékű anyagból készült. Cipzárral rögzíthető.

 

Bezár

Horseware Slinky vállvédő

14 890 Ft

Rugalmas, szellőző vállvédő takaró alá. Megóvja lovadat a takaró által okozott kidörzsölődéstől.  Könnyű, stech-spandex keverékű anyagból készült.

 

Bezár

Horseware Slinky kombinált vállvédő

26 290 Ft

Rugalmas, szellőző kombinált vállvédő. Ideális versenyek előtt a lefürdetett lovaknak, hogy ne koszolják össze magukat. Könnyű, stech-spandex keverékű anyagból készült.

 

Bezár

Waldhausen kombinált vállvédő

13 290 Ft

Ideális védelem a piszok ellen. Könnyű rögzítés cipzárral. Anyaga: 80% nylon, 20% elasztán

 

Bezár

Waldhausen vállvédő

9 190 Ft

Takarók alá való vállvédő a ló vállnak kidörzsölése ellen.