Showing all 3 results

Termék szűrés
Bezár

Horseware Supreme Vari-Layer 150g nyakrész

25 790 Ft

Lélegző, vízálló, a legerősebb anyagból készült nyakrész.  Antisztatikus és antibakteriális, poliészter bélés, hőre kötött rostanyaggal töltve. Fényvisszaverős csíkokkal van ellátva a megfelelő láthatóság érdekében.

3 év garancia.

 

 

Bezár

Horseware Vari-Layer alsó takaró

27 790 Ft35 690 Ft

Lélegző alsó takaró, amely kompatibilis szinte az összes Horseware takaróval.Elöl egy csattal, a hasnál keresztpántokkal rögzíthető.  Rétegzett vastagsággal felépített takaró – a hát fele fokozatosan vastagszik-.  Antibakteriális és antisztatikus béléssel. Termo-kötésű rostkeverék a kiváló és tartós hővisszatartás érdekében. Lélegző anyagból, klasszikus csatokkal a szügynél és keresztpántokkal a hasnál a megfelelő rögzítés érdekében. Kétféle vastagságban kapható: a sötétkék-ezüst színkombinációjú takaró 250g, a sötétkék-piros pedig 450g töltetű.

Bezár

Horseware Amigo Vari-Layer istálló takaró

26 390 Ft32 990 Ft

Meleg istálló takaró a hidegebb napokra kétféle vastagsággal. Erős szakítószilárdsággal (1000D) rendelkező anyagból készült, rétegzett vastagsággal felépített takaró – a hát fele fokozatosan vastagszik-.  Antibakteriális és antisztatikus béléssel. Termo-kötésű rostkeverék a kiváló és tartós hővisszatartás érdekében. Lélegző anyagból, klasszikus csatokkal a szügynél és keresztpántokkal a hasnál a megfelelő rögzítés érdekében.