Showing all 6 results

Termék szűrés
Bezár

Stiefel Organic-mineral vitamin 3 kg

11 190 Ft

Komplex ásványi anyagot tartalmazó kiegészítő, ami az alap takarmány értékes kiegészítője a ló ásványi anyagok egyensúlyának megteremtése érdekében. A szerves ásványi anyagok igen nagyfokú biológiai hasznosíthatósággal rendelkeznek, a ló számára szükséges minden esszenciális nyomelemmel és vitaminnal ellátva, így megakadályozva a táplálkozással kapcsolatos hiányosságok kialakulását. Különösen alkalmas anyagcsere zavaros lovak számára.

 

Bezár

Horse First Vital V – komplex vitamin

11 190 Ft

A Vital-V-t a HORSE FIRST által a piacon meglévő többi vitaminokkal végzett kutatások alapján alakították ki. Megállapították, hogy bár sok létező több kiegészítő tartalmaz vitaminokat és ásványi anyagokat, azonban ezekben olyan kis mennyiségben szerepelnek, hogy nincsenek hatással a ló egészségére és teljesítményére. A Vital-V biztosítja a lónak a megfelelő vitamin-követelményt egy könnyen felszívódó megoldásban, ami gyors eredményeket hoz. Komplex vitamin a ló egészségének támogatására.

Miért válaszd a Horse First Vital V kiegészítőt?

Adj 10 vitamint tartalmazó kiegészítőt lovad számára.
Teljes vitalitás, teljesítmény és jólét érdekében.
-Nagyon könnyen felszívódik.
1 liter 100 napig tart.
-Támogasd lovad immunrendszerét.
-Segít lovadnak a gyorsabb és zökkenőmentesebb szőrváltásért.

Új
Bezár

Horse First Back To Form – energetizáló por

9 990 Ft-tól

Etesd a Back To Form kiegészítőt, ha a lovad  elveszíti az energiáját, vagy hiányzik a lelkesedése, különösen a szezon közepén, és szüksége van a kis regenerálódásra. A betegség után fellépő intenzív löketének köszönhetően a Back To Form sok lónál segített elkerülni a hosszú felépülési időszakot és tökéletes formulát jelent a vitalitáshoz való visszatérés érdekében.

Miért válaszd a Horse First Back To Form kiegészítőt?

-Megfelelő energiát biztosít a legyengült immunrendszerű ló számára, illetve a könnyen fáradó lovak állapotát javítja.
Segítséget nyújt a kemény verseny vagy edzés után fellépő regenerálódáshoz.

 

Bezár

Horse First B Well – B-vitamin folyadék

8 890 Ft-tól

A B Well egy B vitaminokban gazdag étrend kiegészítő, amely tartalmazza az alapvető B-vitaminokat és folsavat, amelyek nélkülözhetetlenek az energiatermeléshez, a hatékony takarmányhasznosításhoz és a vérsejtek képződéséhez. A B-vitaminok vízoldékonyak és a szervezetben hosszú távon nem raktározódnak el,  ezért a B-vitamin hiánya csökkenő teljesítményt eredményezhet. A maximális eredmény eléréséhez B Well kiegészítőt egy héten keresztül naponta kell adagolni, majd az azt következő hét napig nem, majd ezt követően ismét adni egy héten át.

Miért válaszd a Horse First B Well kiegészítőt?

-Segíti az emésztőrendszert és a takarmány hatékonyabb hasznosulását.
-Serkenti az egészséges étvágyat utazás közben, illetve ideális kiegészítő, ha a lovad extrém válogatós.
– Ideális a kancák konzisztens termékenységhez és a csikók fejlődéséhez.

 

Bezár

NAF Vitamin E and Selenium Plus 3 Kg

30 190 Ft

A sejtek védelméért! Az E-vitamin és a szelén elengedhetetlen a sejtek oxidatív stressz elleni védelméhez, az izmok fejlődéséhez és növekedéséhez, és nem utolsó sorban az immunrendszer megflelelő működéséhez.

CSAK RENDELÉSRE! (Várható szállítási idő 2-3 hét)

Bezár

NAF Pink Powder Vitamin 700 g

12 790 Ft

Esszenciális vitaminokkal, ásványi anyagokkal, mikroelemekkel és probiotikumokkal támogatja a természetes és optimális emésztési folyamatokat, amellyel elérhetjük lovunk tökéletes egészségét, vitalitását és maximális teljesítményét.