Showing all 11 results

Termék szűrés
Bezár

Kentucky Wellington Glitter Soundless fülvédő

20 990 Ft

Kézzel horgolt hangtompítós fülvédő amrikai designnal. Gyönyörű, elegáns kövekkel  és glitterrel díszített, minőségi termék a csillogást kedvelő lovasainknak.  A fülek körüli anyag speciális hangtompító anyagból készült, ami segít megakadályozni, hogy a ló a különböző hanghatásoktól megijedjen és a tarkórész hosszabb, így nem csúszik le a ló fejéről. Egyedileg hímeztethető. Könnyen tisztán tartható, 30 fokon mosógépben mosható.

 

Bezár

Kentucky Wellington Glitter fülvédő

18 990 Ft

Kézzel horgolt fülvédő amerikai designnal. Gyönyörű, elegáns kövekkel és glitterrel díszített, minőségi termék a csillogást kedvelő lovasainknak. A fülek körüli anyag rugalmas anyagból készült, ami megfelelő kényelmet biztosít a ló számára, a tarkórész hosszabb, így nem csúszik le a ló fejéről. Egyedileg hímeztethető. Könnyen tisztán tartható, 30 fokon mosógépben mosható.

 

Bezár

Kentucky Long Stone Soundless fülvédő

23 990 Ft

Kézzel horgolt hangtompítós fülvédő klasszikus szabással. Gyönyörű, elegáns kövekkel díszített, minőségi termék.  A fülek körüli anyag speciális hangtompító anyagból készült, ami segít megakadályozni, hogy a ló a különböző hanghatásoktól megijedjen és a tarkórész hosszabb, így nem csúszik le a ló fejéről. Egyedileg hímeztethető. Könnyen tisztán tartható, 30 fokon mosógépben mosható.

 

Bezár

Kentucky Wellington Stone fülvédő

21 990 Ft

Kézzel horgolt fülvédő amerikai designnal. Gyönyörű, elegáns kövekkel díszített, minőségi termék. A fülek körüli anyag rugalmas anyagból készült, ami megfelelő kényelmet biztosít a ló számára, a tarkórész hosszabb, így nem csúszik le a ló fejéről. Egyedileg hímeztethető. Könnyen tisztán tartható, 30 fokon mosógépben mosható.

 

Bezár

Kentucky Wellington Leather fülvédő

18 990 Ft

Kézzel horgolt fülvédő amerikai designnal. Gyönyörű, elegáns, szintetikus bőrrel szegélyezett minőségi termék.  A fülek körüli anyag rugalmas anyagból készült, ami megfelelő kényelmet biztosít a ló számára, a tarkórész hosszabb, így nem csúszik le a ló fejéről. Egyedileg hímeztethető. Könnyen tisztán tartható, 30 fokon mosógépben mosható.

 

Bezár

Kentucky Wellington Stone Soundless fülvédő

23 990 Ft

Kézzel horgolt hangtompítós fülvédő amerikai designnal. Gyönyörű, elegáns kövekkel díszített, minőségi termék.  A fülek körüli anyag speciális hangtompító anyagból készült, ami segít megakadályozni, hogy a ló a különböző hanghatásoktól megijedjen és a tarkórész hosszabb, így nem csúszik le a ló fejéről. Egyedileg hímeztethető. Könnyen tisztán tartható, 30 fokon mosógépben mosható.

 

Bezár

Kentucky Wellington Sparkling fülvédő

18 990 Ft

Kézzel horgolt fülvédő amerikai designnal és gyöngyökkel díszítve. Gyönyörű, elegáns, minőségi termék.  A fülek körüli anyag rugalmas anyagból készült, ami megfelelő kényelmet biztosít a ló számára, a tarkórész hosszabb, így nem csúszik le a ló fejéről. Egyedileg hímeztethető. Könnyen tisztán tartható, 30 fokon mosógépben mosható.

 

Bezár

Kentucky Wellington Leather Soundless fülvédő

19 990 Ft

Kézzel horgolt hangtompítós fülvédő amerikai designnal. Gyönyörű, elegáns, szintetikus bőrrel szegélyezett minőségi termék.  A fülek körüli anyag speciális hangtompító anyagból készült, ami segít megakadályozni, hogy a ló a különböző hanghatásoktól megijedjen és a tarkórész hosszabb, így nem csúszik le a ló fejéről. Egyedileg hímeztethető. Könnyen tisztán tartható, 30 fokon mosógépben mosható.

 

Bezár

Kentucky Wellington fülvédő

16 990 Ft

Kézzel horgolt fülvédő amerikai designnal. Gyönyörű, elegáns, minőségi termék.  A fülek körüli anyag rugalmas anyagból készült, ami megfelelő kényelmet biztosít a ló számára, a tarkórész hosszabb, így nem csúszik le a ló fejéről. Egyedileg hímeztethető. Könnyen tisztán tartható, 30 fokon mosógépben mosható.

 

Bezár

Kentucky Wellington Sparkling Soundless fülvédő

19 990 Ft

Kézzel horgolt hangtompítós fülvédő amerikai designnal és gyöngyökkel díszítve. Gyönyörű, elegáns, minőségi termék.  A fülek körüli anyag speciális hangtompító anyagból készült, ami segít megakadályozni, hogy a ló a különböző hanghatásoktól megijedjen és a tarkórész hosszabb, így nem csúszik le a ló fejéről. Egyedileg hímeztethető. Könnyen tisztán tartható, 30 fokon mosógépben mosható.

 

Bezár

Kentucky Wellington Soundless fülvédő

19 790 Ft

Kézzel horgolt hangtompítós fülvédő amerikai designnal. Gyönyörű, elegáns, minőségi termék.  A fülek körüli anyag speciális hangtompító anyagból készült, ami segít megakadályozni, hogy a ló a különböző hanghatásoktól megijedjen és a tarkórész hosszabb, így nem csúszik le a ló fejéről. Egyedileg hímeztethető. Könnyen tisztán tartható, 30 fokon mosógépben mosható.