Showing all 3 results

Termék szűrés
Bezár

Horseware Rambo Wug 400g karámtakaró

92 490 Ft

Magasított nyakkal rendelkező karám takaró kifejezetten vékony alkatú, magas marú lovak számára. Kifejezetten vastag takaró ezüst szegéllyel és fényvisszaverős csíkokkal a combnál. Vízálló, lélegző, ellenálló anyagból a tartós használat érdekében. A Horseware takarókon található jellegzetes V-front csattal rögzíthető a szügynél és a has alján is.  Barna és sötétkék színben rendlehető.  3 év garancia!

Bezár

Horseware Rambo Wug 200g karámtakaró

88 790 Ft

Magasított nyakkal rendelkező karám takaró kifejezetten vékony alkatú, magas marú lovak számára. Sötétkék színű, közepes vastagságú takaró ezüst szegéllyel és fényvisszaverős csíkokkal a combnál. Vízálló, lélegző, ellenálló anyagból a tartós használat érdekében. A Horseware takarókon található jellegzetes V-front csattal rögzíthető a szügynél és a has alján is. 3 év garancia!

Bezár

Horseware Rambo Wug 0g karámtakaró

82 490 Ft

Magasított nyakkal rendelkező karám takaró kifejezetten vékony alkatú, magas marú lovak számára. Lila színű, ezüst szegéllyel és fényvisszaverős csíkokkal a combnál. Vízálló, lélegző, ellenálló anyagból a tartós használat érdekében. A Horseware takarókon található jellegzetes V-front csattal rögzíthető a szügynél és a has alján is. 3 év garancia!