Showing 1–12 of 38 results

Termék szűrés
Bezár

Waldhausen Amazing X-Line kantár

31 190 Ft

2019-es tavaszi kollekció egyik izgalmas darabja.

A Waldhausen X-Line kollekciójába tartozó termékek mindegyike kiváló minőségű bőrből készült a lehető legnagyobb kényelemért. Maximális odafigyeléssel tervezték meg az X-Line kollekció darabjait. Anatómiai tarkószíj, extra puha orr- és tarkószíj., puhán párnázott. Különlegessége a kövekkel díszített orrszíja. Rozsdamentes acél csatokkal felszerelt. A kantárhoz szár is tartozik.

 

Bezár

Waldhausen X-Line anatómiai bőr kötőfék

21 490 Ft

Klasszikus kialakítású anatómiai bőr kötőfék, puha, bélelt orr- és tarkószíjjal, kerek lekerekített torokszíjjal. Kiváló minőségű csatok.. Az egyik oldalán állítható fejpánt és a könnyen állítható állszíj. A Waldhausen X-Line kollekció darabja, amely  kiváló minőségű bőrből készült, elegáns megjelenést biztosít.

 

Bezár

Waldhausen Bueno X-Line kantár

26 990 Ft
A Waldhausen X-Line kollekciójába tartozó termékek mindegyike kiváló minőségű bőrből készült a lehető legnagyobb kényelemért. Maximális odafigyeléssel tervezték meg az X-Line kollekció darabjait. A Bueno kantár barna kövekkel díszített, ívelt homlokszíjjal és puha, bézs színű betéttel bélelt orrszíjjal rendelkezik. Anatómiai kialakítású fejrész. A kiváló minőséghez nagyban hozzájárulnak a rozsdamentes csatok is. Ha valami igazán különlegesre vágysz, válaszd a Waldhausen Bueno kantárját!
 
Bezár

Waldhausen X-line gumival átszőtt gurtnis szár

7 590 Ft

Gumival átszőtt gurtnis lovaglószár, könnyen felcsatolható. Prémium minőségű bőrből készült.

Szélessége: 19 mm.

Bezár

Waldhausen X-line gumis szár

7 590 Ft

Gumis lovaglószár, könnyen felcsatolható. Prémium minőségű bőrből készült, gumival kombinált.

Szélessége: 22 mm.

Bezár

Waldhausen X-Line gumis szár

7 590 Ft

Gumis lovaglószár, könnyen felcsatolható. Prémium minőségű bőrből készült, gumival kombinált.

Szélessége: 1,6 cm, hossza: 2.5 m.

Bezár

Waldhausen Supersoft X-Line kantár

22 990 Ft
A Waldhausen X-Line kollekciójába tartozó termékek mindegyike kiváló minőségű bőrből készült a lehető legnagyobb kényelemért. Maximális odafigyeléssel tervezték meg az X-Line kollekció darabjait. A Supersoft  kantár fehér varrással díszített, puha, bélelt orrszíjjal rendelkezik. Anatómiai kialakítású fejrész, a fülnek extra helyet biztosítva. A kiváló minőséghez nagyban hozzájárulnak a rozsdamentes csatok is. 19 mm-es szárakkal szállítjuk.
Bezár

Waldhausen Sevilla X-Line kantár

19 790 Ft
A Waldhausen X-Line kollekciójába tartozó termékek mindegyike kiváló minőségű bőrből készült a lehető legnagyobb kényelemért. Maximális odafigyeléssel tervezték meg az X-Line kollekció darabjait. A Sevilla kantár kifinomult, visszafogott, mégis megfelelő megjelenést biztosít minden eseményhez illően. Puhán párnázott orr-, tarkó-, és homlokszíja biztosítja lovadnak a megfelelő kényelmet.  A kiváló minőséghez nagyban hozzájárulnak a rozsdamentes csatok is. 19 mm-es szárakkal szállítjuk.
Bezár

Waldhausen Olivia X-Line kantár

29 890 Ft

2019-es tavaszi kollekció egyik izgalmas darabja.

A Waldhausen X-Line kollekciójába tartozó termékek mindegyike kiváló minőségű bőrből készült a lehető legnagyobb kényelemért. Maximális odafigyeléssel tervezték meg az X-Line kollekció darabjait. Anatómiailag formált tarkószíja és orrszíja, amely olívazöld műbőrrel bélelt, kifinomulttá teszi lovad megjelenését. Puha bőrből készült, a szükséges részeken lágyan bélelt. Rozsdamentes acél csatokkal felszerelt. A kantárhoz szár is tartozik.

 

Bezár

Waldhausen Concept X-Line kantár

31 190 Ft

2019-es tavaszi kollekció egyik izgalmas darabja.

A Waldhausen X-Line kollekciójába tartozó termékek mindegyike kiváló minőségű bőrből készült a lehető legnagyobb kényelemért. Maximális odafigyeléssel tervezték meg az X-Line kollekció darabjait. Anatómiailag formált tarkószíja és a kisorrszíjjal kombinált orrszíja teszi különlegessé ezt a kantárt. Puha bőrből készült, a szükséges részeken lágyan bélelt. Rozsdamentes acél csatokkal felszerelt. A kantárhoz szár is tartozik.

 

Bezár

Waldhausen Ruby X-Line kantár

31 190 Ft

2019-es tavaszi kollekció egyik izgalmas darabja.

A Waldhausen X-Line kollekciójába tartozó termékek mindegyike kiváló minőségű bőrből készült a lehető legnagyobb kényelemért. Maximális odafigyeléssel tervezték meg az X-Line kollekció darabjait. Visszacsatolós, bordóval bélelt puha orrszíja és ívelt, piros kövekkel díszített homlokszíja rendkívül különlegessé varázsolja ezt a kantárt. Puha bőrből készült, a szükséges részeken lágyan bélelt. Rozsdamentes acél csatokkal felszerelt. A kantárhoz szár is tartozik.

 

Bezár

Waldhausen Summer X-Line kantár

29 490 Ft
A kantárt szárakkal szállítjuk.  Waldhausen X-Line kollekciójába tartozó termékek mindegyike kiváló minőségű bőrből készült a lehető legnagyobb kényelemért. Gyönyörű, fekete és rózsaszín kövekkel díszített, anatómiailag ívelt homlokszíjjal és hozzá illő rózsaszín betétes orrszíjjal rendelkezik. 19 mm-es szárakkal szállítjuk.