Showing all 3 results

Termék szűrés
Bezár

Waldhausen Lindell zabla nélküli kantár

31 190 Ft

2019-es tavaszi kollekció egyik izgalmas darabja. Kiváló minőségű bőrből készült zabla nélküli kantár.Rozsdamentes acél csatokkal felszerelt. A kantárhoz szár is tartozik.

 

Bezár

Waldhausen X-Line zabla nélküli kantár

28 690 Ft
A Waldhausen X-Line kollekciójába tartozó termékek mindegyike kiváló minőségű bőrből készült a lehető legnagyobb kényelemért. Maximális odafigyeléssel tervezték meg az X-Line kollekció darabjait. Zabla nélküli kantár, amely az orra fejti ki hatását. Fejrésze anatómiai kialakítással rendelkezik, homlokszíja egyenes. Puha bőrből készült, a szükséges részeken puhán bélelt. Rozsdamentes acél csatokkal felszerelt. A kantárhoz szár is tartozik.
 
Bezár

Waldhausen Supersoft X-Line zabla nélküli kantár

29 790 Ft
A Waldhausen X-Line kollekciójába tartozó termékek mindegyike kiváló minőségű bőrből készült a lehető legnagyobb kényelemért. Maximális odafigyeléssel tervezték meg az X-Line kollekció darabjait. Zabla nélküli kantár, amely az orra fejti katását. Fejrésze anatómiai kialakítással rendelkezik, homlokszíja egyenes. Puha bőrből készült, a szükséges részeken puhán bélelt. Rozsdamentes acél csatokkal felszerelt. A kantárhoz szár is tartozik.