Showing all 7 results

Show sidebar

Zandona mágneses zokni

9 990 Ft

A lovasok egyensúlya és komfortérzete alapvető a lovagláshoz. Ebből a célból a Zandonà, az SPM ™ -vel együttműködve megalkotta a mágneses zoknit. Olyan mágnesekkel vannak felszerelve, amelyek kifejezetten a vér és a nyirokcsere elősegítésére szolgálnak.  Valójában megakadályozzák, hogy a lábzsibbadást és segítik az izmok aktív működését, elősegítve a pszichikai lábfej egészségét. A lábfejben a fokozott véráramlás kiküszöböli az izom-ín közötti feszültséget, lehetővé téve az egyensúlyi izmok pontosabb működését. - CIRCULATION: fokozza a vérkeringést az izom teljesítményének javítása érdekében; - BODY BALANCE: erősíti az izmokat a jobb testegyensúly érdekében; - AZ egyetlen: az egyetlen mágneses terápiás zokni a világon!

 

 

Kentucky Tendon Grip zokni

11 590 Ft
2 pár zokni a ló inainak és ízületeinek védelmére.  Véd a szennyeződés, baktériumok, ínvédők okozta nyomás ellen. Egy második bőr érzetét kelti, használható a ló elülső és hátulsó lábán is. Hűtő borogatáshoz is használható, főleg az olyan helyeken, ahol nehezen lehet megoldani a folyamatos hűtést. Alapvető fontosságú a dörzsölés, irritáció és egyéb sérülések kezelésével járó sérülések elleni védelem és kezelés. Hipertrófiai és keloid hegek kezelésére is használják.30 fokon mosógépben mosható. Újra felhasználható, a kívánt méretre vágható.  

Kentucky Grip gél zokni

11 590 Ft
2 pár zokni a ló inainak és ízületeinek védelmére.  Véd a szennyeződés, baktériumok, ínvédők okozta nyomás ellen. Egy második bőr érzetét kelti, használható a ló elülső és hátulsó lábán is. Alapvető fontosságú a dörzsölés, irritáció és egyéb sérülések kezelésével járó sérülések elleni védelem és kezelés. Hipertrófiai és keloid hegek kezelésére is használják. Enyhe szappanos vízben mosható.  

Acavallo Diamond Lovaglózokni

2 990 Ft 2 150 Ft-tól

Acavallo Diamond lovaglózokni kockás mintával 4 színben.  Kiváló minőségű, lélegző, gyors nedvszívó képességű lkasszikus kockás megjelenésű lovaglózokni. Kézzel horgolt, géppel varrt, géppel 30 fokon mosható.

 

Acavallo Snaffle Lovaglózokni

2 990 Ft

Acavallo zabla mintás, pamut lovaglózokni fekete-fehér és szürke-kék színben.

 

Acavallo Friction Free Lovaglózokni

4 490 Ft

Az Acavallo Friction Free lovaglózokni csúcstechnológiájú fonalból készült a tökéletes illeszkedésért és tartósságért.  A hőszigetelő  EKS anyag melegséget és kényelmet biztosít. Az EKS szál gyorsan elnyeli a vizet, és szárazon tartja a lábat a hidegben is.

 

Acavallo Thermolite Zokni

5 890 Ft

Az Acavallo Thermolite lovaglózokni csúcstechnológiájú fonalból készült a tökéletes illeszkedésért és tartósságért.  A hőszigetelő  EKS anyag melegséget és kényelmet biztosít. Az EKS szál gyorsan elnyeli a vizet, és szárazon tartja a lábat a hidegben is.