Showing all 12 results

Termék szűrés
Bezár

ACAVALLO középen emelt zselé

15 940 Ft

Megfelelő védelmet nyújtó hátkímélő zselé. Középen emelt változata a nem megfelelően illeszkedő nyergekhez ideális. Perforált zselé, megfelelő tapadás, stabilitás a nyeregnek. Vízálló és könnyen kezelhető termék, mosható 30 ° C-on folyó víz alatt. 

Bezár

ACAVALLO hátsó emelő

14 290 Ft

Megfelelő védelmet nyújtó hátkímélő zselé. A nem megfelelően illeszkedő, előre bukott nyergekhez ideális. Perforált zselé, megfelelő tapadás, stabilitás a nyeregnek. Vízálló és könnyen kezelhető termék, mosható 30 ° C-on folyó víz alatt. 

Bezár

ACAVALLO mar emelő

11 290 Ft

Megfelelő védelmet nyújtó hátkímélő zselé. A nem megfelelően illeszkedő, előre bukott nyergekhez ideális. Perforált zselé, megfelelő tapadás, stabilitás a nyeregnek. Vízálló és könnyen kezelhető termék, mosható 30 ° C-on folyó víz alatt. 

Bezár

ACAVALLO Close Contact Memóriahabos Bárányszőrös Nyeregemelő

39 990 Ft

Memóriahab, zselé és bárányszőr kombinációja. Close contact kialakítás a tökéletes illeszkedés és kényelem érdekében.

 

Bezár

ACAVALLO Hexagonal Memóriahabos Zselés Nyeregemelő

41 990 Ft

Az ACAVALLO legújabb kifejlesztett nyeregemelője, amely nem csúszik el, megfelelően oszlatja el a súlyt, egyedülálló hatszögletű szerkezete lehetővé teszi a megfelelő lélegzést. Elnyeli a rezgéseket, szabad mozgást biztosít a lónak. Speciális, mar kivágással rendelkezik a megfelelőbb illeszkedés érdekében.

 

Bezár

ACAVALLO Respira Air-Release hátul emelt zselé

18 500 Ft

Professzionális hátvédelem. Perforált zselé, megfelelő tapadás, stabilitás a nyeregnek. Vízálló és könnyen kezelhető termék, mosható 30 ° C-on folyó víz alatt. 

-hatékony védelem a ló hátának érdekében
-könnyű, pehelysúlyú
-kifinomult szellőztető és levegőellátó rendszer
-nyereghez való tökéletes illeszkedés
-nyereg korrigálásának lehetősége az elől és hátul emelt zselék segítségével

Bezár

ACAVALLO hátul emelt zselé

17 890 Ft

Megfelelő védelmet nyújtó hátkímélő zselé. Hátul emelt változata a nem megfelelően illeszkedő, hátra bukott nyergekhez ideális. Perforált zselé, megfelelő tapadás, stabilitás a nyeregnek. Vízálló és könnyen kezelhető termék, mosható 30 ° C-on folyó víz alatt. 

Bezár

ACAVALLO elől emelt zselé

16 990 Ft

Megfelelő védelmet nyújtó hátkímélő zselé. Elől emelt változata a nem megfelelően illeszkedő, előre bukott nyergekhez ideális. Perforált zselé, megfelelő tapadás, stabilitás a nyeregnek. Vízálló és könnyen kezelhető termék, mosható 30 ° C-on folyó víz alatt. 

Bezár

ACAVALLO Therapeutic ECO-WOOL Nyeregmelő

31 510 Ft

Bárányszőrrel körbevett modellje opcionális, öko gyapjúból készült  Nem toxikus és környezetbarát anyag, amely ellenáll a magas hőmérsékleti ingadozásoknak is.

Ez a termék jelenleg nincs készleten. Rendelési idő 4-6 hét.

Bezár

ACAVALLO Massage Gel Körben Bárányszőrös Nyeregemelő

46 190 Ft

Méretek: Elérhető méret: egy méret (M-L) Elérhető szín: átlátszó -natúr bárányszőrrel

Bezár

ACAVALLO Massage Gel Bárányszőrös Nyeregemelő

46 190 Ft

Bárányszőrrel bevont zselé a nyomás eloszlatására.

 

Bezár

ACAVALLO Therapeutic Soft zselé

14 990 Ft

Megfelelő védelmet nyújtó hátkímélő zselé. Perforált zselé, megfelelő tapadás, stabilitás a nyeregnek. Vízálló és könnyen kezelhető termék, mosható 30 ° C-on folyó víz alatt.