Showing all 3 results

Termék szűrés
Bezár

Acavallo ECO-WOOL Zselés Bárányszőrös Hevedervédő Egyenes

37 890 Ft

Acavallo Eco-Wool zselés, bárányszőrös hevedervédő tépőzárral és gumis bújtatókkal rögzíthető a hevederhez. Bárányszőrrel körbevett modellje opcionális, öko gyapjúból készült  Nem toxikus és környezetbarát anyag, amely ellenáll a magas hőmérsékleti ingadozásoknak is. Zselés része jól szellőzik és csökkenti a nyomást amely a heveder okoz a lónak.

 

Bezár

Acavallo ECO-WOOL Zselés Bárányszőrös Hevedervédő

37 890 Ft

Acavallo Eco-Wool zselés, bárányszőrös hevedervédő, mely rendkívüli anatómiai kialakítással rendelkezik, tépőzárral és gumis bújtatókkal rögzíthető a hevederhez.Bárányszőrrel körbevett modellje opcionális, öko gyapjúból készült  Nem toxikus és környezetbarát anyag, amely ellenáll a magas hőmérsékleti ingadozásoknak is. Zselés része jól szellőzik és csökkenti a nyomást amely a heveder okoz a lónak.

 

Bezár

Acavallo zselés íntámaszos betét

7 190 Ft

Anatómiailag kialakított zselés íntámasszal rendelkező fásli alátét,  ínvédő belső. Lyukacskáinak köszönhetően anyaga jól szellőzik, rugalmas formája pedig lehetővé teszi a ló lábához való alkalmazkodást.  Alkalmas hűtő kötésekhez is, előzetes fagyasztás után. Könnyen tisztítható, praktikus felszerelés. Első lábra.