1–12 / 55 találat

Termék szűrés
Bezár

Effol Ice Pack hűtőzselé

2 590 Ft

Egy termék, ami az elsősegély dobozod alapkelléke kel, hogy legyen! Csökkenti a duzzanatot és enyhíti a fájdalmat zúzódások, horzsolások és rovarcsípések esetén. Gyors és könnyen használható. A biztonságos használat érdekében tegyél egy ruhát a csomagolás és a bőr közé, hogy elkerüld a fagyási sérüléseket.

Bezár

Cavalliera True nyereghuzat

9 990 Ft

Lovas kiegészítő, nyereghuzat. Válaszd a Cavalliera polár nyereghuzatát, hogy nyerged szépségét biztonságban tudhasd. Vastag, puha alapanyaga hatásosan véd a súrlódásoktól, karcolásoktól, kisebb ütésektől. Mikroszálas anyaga a nedvességet azonnal az anyag felszínére vezeti és elpárologtatja, így biztosítva a nyereg és a heveder mielőbbi száradását, ezzel hosszabb élettartamát. Frappáns mottójával: The only place I will ever truly belong … kifejezi lovasa hovatartozását. Legyen neked elsőként TRUE nyeregtakaró huzatod az istállóban! Alapanyagának köszönhetően rugalmas és szabása univerzális: passzol a legtöbb ugró, díjlovas és hobbi nyeregre.

ANYAG & ÁPOLÁS

Cavalliera nyereghuzatáthasonló színű ruhákkal mossa együtt, és gondosan kövesse az ápolási utasításokat. Ne töltse túlságosan tele a mosógépet és alacsony centrifugáláson használja

Bezár

Equina elsősegély alapcsomag

17 390 Ft

A csomag tartalma:
-cink-oxid spray (200 ml) 3.290 ft
– pipa 1.390 ft
– digitális hőmérő 2.990 ft
-Equi-N-Ice fásli 3.290 ft
-Equi-N-Ice hűtő spray 6.590 ft
-Powerlex öntapadós fásli (2 db)  1.990 ft / db
-pata védő zsák 2.690 ft

A csomag tartalma 20.930 ft helyett 17.390 ft-ért lehet a tiéd.

 

Bezár

Waldhausen tároló táska

5 690 Ft
Bármilyen bőrre használható fekete színű bőrfesték.  A fekete bőr frissítésére ajánljuk.
Tartalom: kiváló minőségű bőrfesték.

 

 

Bezár

Kentucky Relax Unicorn játék

10 590 Ft

Unaloműző játék lovadnak az istállóba. Kötél segítségével bárhova felszerelheted. Segít megelőzni a rossz szokások kialakulásának esélyét.  30 fokon mosható.

 

Bezár

Kentucky Relax Pony játék

10 590 Ft

Unaloműző játék lovadnak az istállóba. Kötél segítségével bárhova felszerelheted. Segít megelőzni a rossz szokások kialakulásának esélyét.  30 fokon mosható.

 

Bezár

Kentucky Kick függöny

45 490 Ft

Könnyű, vízálló anyagból készült függöny, amely segít megelőzni a rúgásokból eredendő sérüléseket.. A csatok segítségével könnyen felhelyezhető és mozgatható, magaddal viheted bármerre is jársz. 30 fokon mosható.

 

Bezár

Kentucky istálló függöny

13 890 Ft

Elegáns megjelenésű védő versenyekre. A csatok segítségével könnyen felhelyezhető. 30 fokon mosható.

 

Bezár

Kentucky istálló függöny

37 490 Ft

Elegáns megjelenésű védő versenyekre. Felszerelések tárolására alkalmas. A csatok segítségével könnyen felhelyezhető. 30 fokon mosható.

 

Bezár

Kentucky kantártartó

21 190 Ft

Mesterséges nyúlszőrrel bélelt, extra puha kantártartó versenyekre, szállításhoz vagy akár otthonra is. Maximális védelmet nyújt kantárodnak. Az elején található fém táblát könnyen kicserélheted egy, a neveddel ellátott táblára is. 30 fokon mosható.

Május közepétől lesz elérhető!

Bezár

Waldhausen digitális hőmérő

2 990 Ft

A ló gyors testhőmérsékletének megállapítására szolgáló hőmérő. Cserélhető elemmel működik. Tartó dobozzal szállítjuk, amellyel egyszerűen és praktikusan tárolható.

Bezár

Waldhausen Super Dandy inhalátor

131 990 Ft

Légzéskönnyítő készülék tüdőproblémákkal küzdő lovak számára. Lóbarát, nagyon hatékony az állatorvosok által használt, tesztelt és ajánlott termék. Inhaláló maszkkal / kosárral, porlasztóval és praktikus tárolózsákkal szállítjuk. Ez a termék garantálja a vízben oldódó gyógyszerek leghatékonyabb adagolását, mivel segít a gyógyszert közvetlenül a ló tüdejébe szállítani, ami azt jelenti, hogy a gyógyszer optimális és közvetlen hatása garantált! 5,5 mikron (1 mikron = 1/1000 mm), teljes kimeneti teljesítmény 590 mg / perc

Maximális kapacitás: 8 ml, az alacsonyabb pohár miatt lehetséges a közbenső porlasztás. Illóolajokat és  alkoholt tartalmazó oldatokat nem szabad használni! A porlasztó mosogatógépben biztonságosan mosható, főzhető és kémiailag fertőtleníthető.