1–12 / 36 találat

Termék szűrés
Bezár

Lamicell Mirage fülvédő

5 590 Ft

Pamut anyagból készült, díszzsinórral díszített fülvédő.

Bezár

Cavalliera Elegance fülvédő

9 990 Ft

Fülvédő lovak számára, elegáns dekorációval, átlós mintázattal, ezüst paszpollal készült technikai anyag és Coolpass technológia ötvözésével. A rugalmas mikroszálak biztosítják a kiváló oxigénellátást a fülek számára. A technikai előnyök mellett tökéletes védelmet biztosít a rovarok és legyek ellen. Elegáns, átlós tervezésével egyedülálló a piacon. Tökéletes választás a versenyekre vagy edzésekhez.

Bezár

Cavalliera Elegance hosszított fülvédő

10 690 Ft

Hosszított fülvédő lovak számára, elegáns dekorációval, átlós mintázattal, ezüst paszpollal készült technikai anyag és Coolpass technológia ötvözésével. A rugalmas mikroszálak biztosítják a kiváló oxigénellátást a fülek számára. A technikai előnyök mellett tökéletes védelmet biztosít a rovarok és legyek ellen. Elegáns, átlós tervezésével egyedülálló a piacon. Tökéletes választás a versenyekre vagy edzésekhez.

Bezár

Cavalliera Superior hosszított fülvédő

10 990 Ft

Hosszított fülvédő lovak számára, amely elegáns dekorációval, átlós mintázattal, ezüst paszpollal készült technikai anyag és Coolpass technológia ötvözésével. A rugalmas mikroszálak biztosítják a kiváló oxigénellátást a fülek számára. A technikai előnyök mellet tökéletes védelmet biztosít a rovarok és legyek ellen. Elegáns, átlós dizánjával egyedülálló a piacon. Tökéletes választás más Cavalliera modellek mellé, úgymint a Superior Lovaglózakó vagy a Men Style felsők.

Bezár

Cavalliera Superior fülvédő

10 290 Ft

Rövid lófülvédő lovak számára, amely elegáns dekorációval, átlós mintázattal, ezüst paszpollal készült technikai anyag és Coolpass technológia ötvözésével. A rugalmas mikroszálak biztosítják a kiváló oxigénellátást a fülek számára. A technikai előnyök mellet tökéletes védelmet biztosít a rovarok és legyek ellen. Elegáns, átlós dizánjával egyedülálló a piacon. Tökéletes választás más Cavalliera modellek mellé, úgymint a Superior Lovaglózakó vagy a Men Style felsők.

Bezár

Waldhausen fülvédő légysallanggal

3 690 Ft

Fülvédő légysallanggal kiegészítve a hatékony legyek elleni védelem érdekében. A kötőfékre és a kantárra is könnyen felszerelhető a két végén található tépőzárnak köszönhetően.

 

Bezár

Fera Lamina fülvédő

7 690 Ft

Rugalmas anyagból készült fülrészekkel ellátott, hosszított horgolt, pamut anyagból készült fülvédő elegáns Fera logóval díszítve.

 Előrendelhető április 22.-ig utánvétes vásárlás esetén 5%, előre utalással 10% kedvezménnyel!

Bezár

Fera Lamina fülvédő

7 990 Ft

Rugalmas anyagból készült fülrészekkel ellátott, hosszított horgolt, pamut anyagból készült fülvédő elegáns Fera logóval díszítve. Az orrszíjhoz a huroknak köszönhetően könnyen rögzíthető.

 Előrendelhető április 22.-ig utánvétes vásárlás esetén 5%, előre utalással 10% kedvezménnyel!

Bezár

Waldhausen Competition fülvédő

5 290 Ft
Glitteres csíkkal díszített fülvédő. Tökéletesen illik a Waldhausen Competition nyeregalátétekhez.
Bezár

Waldhausen Quiet fülvédő

8 290 Ft
Kifejezetten a zajokra, hangokra érzékeny lovak számára tervezett fülvédő. A fül részek speciális, hangtompítós anyagból készültek.
Bezár

Kentucky Wellington Glitter Soundless fülvédő

20 990 Ft

Kézzel horgolt hangtompítós fülvédő amrikai designnal. Gyönyörű, elegáns kövekkel  és glitterrel díszített, minőségi termék a csillogást kedvelő lovasainknak.  A fülek körüli anyag speciális hangtompító anyagból készült, ami segít megakadályozni, hogy a ló a különböző hanghatásoktól megijedjen és a tarkórész hosszabb, így nem csúszik le a ló fejéről. Egyedileg hímeztethető. Könnyen tisztán tartható, 30 fokon mosógépben mosható.

 

Bezár

Kentucky Wellington Glitter fülvédő

18 990 Ft

Kézzel horgolt fülvédő amerikai designnal. Gyönyörű, elegáns kövekkel és glitterrel díszített, minőségi termék a csillogást kedvelő lovasainknak. A fülek körüli anyag rugalmas anyagból készült, ami megfelelő kényelmet biztosít a ló számára, a tarkórész hosszabb, így nem csúszik le a ló fejéről. Egyedileg hímeztethető. Könnyen tisztán tartható, 30 fokon mosógépben mosható.