Showing 1–12 of 37 results

Termék szűrés
Új
Bezár

Cavalliera Rose Gold fülvédő

12 000 Ft

A rose gold vonal e csodás fülvédője teszi teljessé a szettet. ugyanakkor védi a ló fülét a rovarok ellen. A rövid fülvédő technikai anyag és CoolPass kombinációjából született és rose gold díszítéssel tűzdelt. Technikai jellemzők: a rugalmas mikroszálak tökéletes szellőzést biztosítanak a ló füleinek számára.

Bezár

Waldhausen Barcelona fülvédő

9 890 Ft

Elegáns fülvédő gyönyörű mintás nyomattal és csillogó W-vel a homlokán. A fülek sima pamutból készültek, a homlok része horgolt.

Bezár

Waldhausen Reflex fülvédő

4 590 Ft
Fényvisszaverő csíkokkal ellátott, könnyű, hálós anyagból készült fülvédő.
Bezár

Equestro fülvédő

5 790 Ft

Könnyű, nyári hálós fülvédő a Diamond nyeregalátétekhez passzoló színekben.

Bezár

Equestro Trim fülvédő

5 190 Ft

Könnyű, nyári hálós fülvédő.

Bezár

Hosszított fülvédő

10 890 Ft

Kézzel horgolt hosszított fülvédő hatféle színben.

Bezár

Lamicell Mirage fülvédő

5 590 Ft

Pamut anyagból készült, díszzsinórral díszített fülvédő.

Bezár

Cavalliera Elegance fülvédő

9 990 Ft

Fülvédő lovak számára, elegáns dekorációval, átlós mintázattal, ezüst paszpollal készült technikai anyag és Coolpass technológia ötvözésével. A rugalmas mikroszálak biztosítják a kiváló oxigénellátást a fülek számára. A technikai előnyök mellett tökéletes védelmet biztosít a rovarok és legyek ellen. Elegáns, átlós tervezésével egyedülálló a piacon. Tökéletes választás a versenyekre vagy edzésekhez.

Bezár

Cavalliera Elegance hosszított fülvédő

10 690 Ft

Hosszított fülvédő lovak számára, elegáns dekorációval, átlós mintázattal, ezüst paszpollal készült technikai anyag és Coolpass technológia ötvözésével. A rugalmas mikroszálak biztosítják a kiváló oxigénellátást a fülek számára. A technikai előnyök mellett tökéletes védelmet biztosít a rovarok és legyek ellen. Elegáns, átlós tervezésével egyedülálló a piacon. Tökéletes választás a versenyekre vagy edzésekhez.

Bezár

Cavalliera Superior hosszított fülvédő

10 990 Ft

Hosszított fülvédő lovak számára, amely elegáns dekorációval, átlós mintázattal, ezüst paszpollal készült technikai anyag és Coolpass technológia ötvözésével. A rugalmas mikroszálak biztosítják a kiváló oxigénellátást a fülek számára. A technikai előnyök mellet tökéletes védelmet biztosít a rovarok és legyek ellen. Elegáns, átlós dizánjával egyedülálló a piacon. Tökéletes választás más Cavalliera modellek mellé, úgymint a Superior Lovaglózakó vagy a Men Style felsők.

Bezár

Cavalliera Superior fülvédő

10 290 Ft

Rövid lófülvédő lovak számára, amely elegáns dekorációval, átlós mintázattal, ezüst paszpollal készült technikai anyag és Coolpass technológia ötvözésével. A rugalmas mikroszálak biztosítják a kiváló oxigénellátást a fülek számára. A technikai előnyök mellet tökéletes védelmet biztosít a rovarok és legyek ellen. Elegáns, átlós dizánjával egyedülálló a piacon. Tökéletes választás más Cavalliera modellek mellé, úgymint a Superior Lovaglózakó vagy a Men Style felsők.

Bezár

Waldhausen fülvédő légysallanggal

3 690 Ft

Fülvédő légysallanggal kiegészítve a hatékony legyek elleni védelem érdekében. A kötőfékre és a kantárra is könnyen felszerelhető a két végén található tépőzárnak köszönhetően.