1–12 / 34 találat

Termék szűrés
Bezár

Equestro fülvédő

5 790 Ft

Könnyű, nyári hálós fülvédő a Diamond nyeregalátétekhez passzoló színekben.

Bezár

Equestro Trim fülvédő

5 190 Ft

Könnyű, nyári hálós fülvédő.

Bezár

Hosszított fülvédő

10 890 Ft

Kézzel horgolt hosszított fülvédő hatféle színben.

Bezár

Lamicell Mirage fülvédő

5 590 Ft

Pamut anyagból készült, díszzsinórral díszített fülvédő.

Bezár

Cavalliera Elegance fülvédő

9 990 Ft

Fülvédő lovak számára, elegáns dekorációval, átlós mintázattal, ezüst paszpollal készült technikai anyag és Coolpass technológia ötvözésével. A rugalmas mikroszálak biztosítják a kiváló oxigénellátást a fülek számára. A technikai előnyök mellett tökéletes védelmet biztosít a rovarok és legyek ellen. Elegáns, átlós tervezésével egyedülálló a piacon. Tökéletes választás a versenyekre vagy edzésekhez.

Bezár

Cavalliera Elegance hosszított fülvédő

10 690 Ft

Hosszított fülvédő lovak számára, elegáns dekorációval, átlós mintázattal, ezüst paszpollal készült technikai anyag és Coolpass technológia ötvözésével. A rugalmas mikroszálak biztosítják a kiváló oxigénellátást a fülek számára. A technikai előnyök mellett tökéletes védelmet biztosít a rovarok és legyek ellen. Elegáns, átlós tervezésével egyedülálló a piacon. Tökéletes választás a versenyekre vagy edzésekhez.

Bezár

Cavalliera Superior hosszított fülvédő

10 990 Ft

Hosszított fülvédő lovak számára, amely elegáns dekorációval, átlós mintázattal, ezüst paszpollal készült technikai anyag és Coolpass technológia ötvözésével. A rugalmas mikroszálak biztosítják a kiváló oxigénellátást a fülek számára. A technikai előnyök mellet tökéletes védelmet biztosít a rovarok és legyek ellen. Elegáns, átlós dizánjával egyedülálló a piacon. Tökéletes választás más Cavalliera modellek mellé, úgymint a Superior Lovaglózakó vagy a Men Style felsők.

Bezár

Cavalliera Superior fülvédő

10 290 Ft

Rövid lófülvédő lovak számára, amely elegáns dekorációval, átlós mintázattal, ezüst paszpollal készült technikai anyag és Coolpass technológia ötvözésével. A rugalmas mikroszálak biztosítják a kiváló oxigénellátást a fülek számára. A technikai előnyök mellet tökéletes védelmet biztosít a rovarok és legyek ellen. Elegáns, átlós dizánjával egyedülálló a piacon. Tökéletes választás más Cavalliera modellek mellé, úgymint a Superior Lovaglózakó vagy a Men Style felsők.

Bezár

Waldhausen fülvédő légysallanggal

3 690 Ft

Fülvédő légysallanggal kiegészítve a hatékony legyek elleni védelem érdekében. A kötőfékre és a kantárra is könnyen felszerelhető a két végén található tépőzárnak köszönhetően.

 

Bezár

Fera Lamina fülvédő

7 690 Ft

Rugalmas anyagból készült fülrészekkel ellátott, hosszított horgolt, pamut anyagból készült fülvédő elegáns Fera logóval díszítve.

 

Bezár

Fera Lamina fülvédő

7 990 Ft

Rugalmas anyagból készült fülrészekkel ellátott, hosszított horgolt, pamut anyagból készült fülvédő elegáns Fera logóval díszítve. Az orrszíjhoz a huroknak köszönhetően könnyen rögzíthető.

 

Bezár

Waldhausen Competition fülvédő

5 290 Ft
Glitteres csíkkal díszített fülvédő. Tökéletesen illik a Waldhausen Competition nyeregalátétekhez.