1–12 / 50 találat

Termék szűrés
Bezár

SD Design Signature polár fásli

17 590 Ft

Polár anyagból készült SD Design fásli mindennapi munkához,  SD Design felirattal.

Bezár

Acavallo Wool gyapjú-gél fásli

19 790 Ft

100% gyapjúból készült fásli géllel kombinálva. Nem toxikus anyagból készült.  Hossza: 3.5 m.

Bezár

Acavallo Wool gyapjú fásli

10 890 Ft

100% gyapjúból készült fásli. Nem toxikus anyagból készült.  Hossza: 3.5 m.

Bezár

Cavalliera Great polár fásli

13 990 Ft

Mindig nagyszerű egyedi fáslikat használni, amely különleges megjelenést biztosít a pályán vagy az edzésen. Szemet vonzó steppelt betéttel és műbőr paszpollal ellátva. Azon túl, hogy ez egy tradicionális darab, stílusos is egyben, amely kifejez Téged. Tedd teljessé megjelenésed a többi lovas kiegészítővel! (4 db szettenként)

 

Bezár

Kentucky Recuptex mágneses kamásli

49 490 Ft

A terápiás Recuptex mágneses kamáslik biztonságos és egyszerű megoldást kínálnak a ló lábak védelmére és támogatására. A kamásli kombinálja a 21. századi textília technológiát egy anatómiailag kialakított külsővel, amely tartalmaz egy eltávolítható, lélegző, speicális fáslialátétet. Ezek a fáslialátétek a Bekaert BEKINOX® technológiára alapozva a legfinomabb Inox fonalat (rozsdamentes acélszál) tartalmazzák, amelyet közvetlenül a szövetbe szőttek. Olyan faraday ketrecet hoz létre, amely tükrözi a ló testében létrehozott mágneses mezőket. Ezeknek a mezőknek a megőrzése serkenti a vérkeringést és az oxigénáramlást, amely gyógyítja, és mindkettő csökkenti a duzzanatot és a gyulladást, gyorsabb gyógyulást tesz lehetővé. Ideális krónikus ízületi gyulladással és ínproblémákkal küzdő lovak kezelésére, valamint egészséges lovak lábánál megelőzésre. A lélegző neoprén külső lehetővé teszi a mozgás szabadságát és az erős, tágas tépőzáras pántok biztosítják a biztonságos illeszkedést. Mind a fáslialátét, mind a külső hélj gmosható 30 fokon anélkül, hogy hatékonyságuk vagy teljesítményük csökkenne.

 

Bezár

Kentucky Tendon Grip zokni

11 590 Ft

2 pár zokni a ló inainak és ízületeinek védelmére.  Véd a szennyeződés, baktériumok, ínvédők okozta nyomás ellen. Egy második bőr érzetét kelti, használható a ló elülső és hátulsó lábán is. Hűtő borogatáshoz is használható, főleg az olyan helyeken, ahol nehezen lehet megoldani a folyamatos hűtést. Alapvető fontosságú a dörzsölés, irritáció és egyéb sérülések kezelésével járó sérülések elleni védelem és kezelés. Hipertrófiai és keloid hegek kezelésére is használják.30 fokon mosógépben mosható.

Újra felhasználható, a kívánt méretre vágható.

 

Bezár

Kentucky Grip gél zokni

11 590 Ft

2 pár zokni a ló inainak és ízületeinek védelmére.  Véd a szennyeződés, baktériumok, ínvédők okozta nyomás ellen. Egy második bőr érzetét kelti, használható a ló elülső és hátulsó lábán is. Alapvető fontosságú a dörzsölés, irritáció és egyéb sérülések kezelésével járó sérülések elleni védelem és kezelés. Hipertrófiai és keloid hegek kezelésére is használják. Enyhe szappanos vízben mosható.

 

Bezár

Kentucky Repellent fásli

13 990 Ft

4 darabos fásli prémium minőségű anyagból. Kosztaszító, könnyen tisztítható, kifejezetten istállóba tervezett fásli.  Utazáshoz is használható. Puha, rugalmas és ellenálló fásli, erős tépőzárral rögzíthető. Könnyen tisztán tartható, 30 fokon mosógépben mosható.

 

Bezár

Kentucky elasztikus fásli

8 290 Ft

2 darabos fásli prémium minőségű gumiból. Puha, rugalmas és ellenálló fásli, erős tépőzárral rögzíthető. Könnyen tisztán tartható, 30 fokon mosógépben mosható.

 

Bezár

Kentucky kombinált fásli

10 990 Ft

2 darabos fásli prémium minőségű polár és gumi kombinációjából. Puha, rugalmas és ellenálló fásli, erős tépőzárral rögzíthető. Könnyen tisztán tartható, 30 fokon mosógépben mosható.

 

Bezár

Kentucky Polo polár fásli

11 990 Ft

4 darabos polár fásli prémium minőségű, 450g/m2 vastagságú polár anyagból. Puha, ellenálló fásli, erős tépőzárral rögzíthető. Könnyen tisztán tartható, 30 fokon mosógépben mosható.

 

Bezár

Kentucky polár fásli

11 990 Ft

4 darabos polár fásli prémium minőségű, 280g/m2 vastagságú polár anyagból. Puha, ellenálló fásli, erős tépőzárral rögzíthető. Könnyen tisztán tartható, 30 fokon mosógépben mosható.