Showing 1–12 of 26 results

Termék szűrés
Bezár

Waldhausen Basic pataharang

4 990 Ft

Neoprén pataharang, tépőzárral rögzíthető. Istállóban és karámban is használható pataharang.

 

Bezár

Waldhausen Complete Protection pataharang

5 290 Ft

Gumival borított, műszőrrel díszített pataharang. A kettős tépőzáras rögzítők biztosítják a kényelmes és biztonságos viseletet.

 

Bezár

Waldhausen Premium pataharang

9 990 Ft

Műbőrrel borított, műszőrrel díszített pataharang. Az ütéscsillapító belső bélés és a kettős tépőzáras rögzítők biztosítják a kényelmes és biztonságos viseletet.

 

Bezár

Kentucky Solimbra D30 pártavédő

18 590 Ft

Kiváló minőségű pártavédő ütéscsillapító, D30 molekulákat tartalmazó betéttel. Tépőzárral gyorsan és egyszerűen felhelyezhető, a közepén található bütyöknek köszönhetően nem fordul el. 30 fokon mosógépben mosható. Vízálló, lélegző, Uv-szűrő, erős Solimbra anyagból készült.

 

Bezár

Kentucky Air Tech pártavédő

18 590 Ft

Kiváló minőségű pártavédő ütéscsillapító betéttel. Tépőzárral gyorsan és egyszerűen felhelyezhető, a közepén található bütyöknek köszönhetően nem fordul el. 30 fokon mosógépben mosható.

 

Bezár

Kentucky Solimbra pataharang

12 290 Ft

Vízálló, lélegző, UV-szűrős, Solimbra anyagból készült pataharang. Tépőzárral egyszerűen és gyorsan felhelyezhető. Könnyen tisztán tartható, ápolást nem igénylő, 30 fokon mosógépben mosható.  Állatbarát termék. Ideális mindennapos munkára.

 

Bezár

Kentucky pataharang

12 290 Ft

Vízálló, lélegző, UV-szűrős, szintetikus PVC bőrből készült pataharang. Tépőzárral egyszerűen és gyorsan felhelyezhető. Könnyen tisztán tartható, ápolást nem igénylő, 30 fokon mosógépben mosható (vízzel és Kentucky Tack Cleaner tisztítóval is tisztítható). Állatbarát termék. Ideális mindennapos munkára.

 

Bezár

Kentucky bárányszőrös pataharang

17 190 Ft

Szintetikus bárányszőrrel díszített, vízálló, lélegző Solimbra anyagból készült pataharang. Tépőzárral egyszerűen és gyorsan felhelyezhető. Könnyen tisztán tartható, ápolást nem igénylő, 30 fokon mosógépben mosható. Állatbarát termék. Ideális mindennapos munkára és versenyekre.

 

Bezár

Kentucky bárányszőrös pataharang

16 990 Ft

Szintetikus bárányszőrrel díszített, vízálló PVC pataharang. Tépőzárral egyszerűen és gyorsan felhelyezhető. Könnyen tisztán tartható, ápolást nem igénylő, 30 fokon mosógépben mosható, vízzel és Kentucky Tack Cleaner tisztítóval is tisztítható. Állatbarát termék. Ideális mindennapos munkára és versenyekre.

 

Bezár

Acavallo Eco-Leather pataharang

12 590 Ft

Az Acavallo Leather kollekció legújabb darabja. Környezet- és állatbarát anyagokból készült pataharang. Elegáns, műbőr külső borítás műszőrös díszítéssel. Könnyen tisztán tartható.

Bezár

Waldhausen Reflex pataharang

3 590 Ft

Polár béléses, fényvisszaverős pataharang a megfelelő láthatóság érdekében.

REFLEX termékek a  lovak és lovasok számára a sötét és ködös időjárás esetén biztonságot nyújtatnak a láthatóság érdekében  sötétben, félhomályban és a tél időszakban egyaránt.

 

Bezár

SD Design Sparkle pataharang

10 990 Ft

Glitteres díszítésű SD Design pataharang műszőr díszítéssel.