1–12 / 37 találat

Termék szűrés
Bezár

Lamicell légymaszk

6 290 Ft

Puha anyaggal párnázott a tarkó és orr körül. Tépőzárral könnyen rögzíthető, a füleket is védő légymaszk.

Bezár

Waldhausen Zebra kötőfék szett

6 590 Ft

Méretek: Elérhető szín: fekete Elérhető méret: shetti, póni, full

Bezár

Waldhausen Unicorn légysallang

1 490 Ft

Az Unicorn kollekció egyik terméke, ami három különböző színben és méretben elérhető.  Puhán párnázott, a tépőzárakkal egyszerűen rögzíthető a kötőfékre és a kantárra egyaránt.

 

Bezár

Waldhausen légysallang

1 990 Ft

Önmagában is használható légysallang legelőn lévő lovak számára. A szíjnak köszönhetően könnyen felhelyezhető.

 

Bezár

Waldhausen légysallang

1 690 Ft

A kötőfékre és a kantárra is könnyen felszerelhető a két végén található csatoknak köszönhetően.

 

Bezár

Waldhausen fülvédő légysallanggal

3 690 Ft

Fülvédő légysallanggal kiegészítve a hatékony legyek elleni védelem érdekében. A kötőfékre és a kantárra is könnyen felszerelhető a két végén található tépőzárnak köszönhetően.

 

Bezár

Horseware Amigo Evolution légytakaró

47 890 Ft

Légyriasztó takaró a legújabb techonlógiával kifejlesztve. Tény, hogy a kutatások kimutatták, hogy egyes rovarok nem vonzódnak a sárga, az aqua vagy a narancssárga színhez, mivel ezeknek az UV-spektrumuk alacsony. A legtöbb rovar azonban az ultraibolya fényeket nagyon világosan láthatja. A virágokban lévő UV-pigmentek az élénk színekkel szemben a rovarokat vonzzák.

Ezt a kutatást az Evolution légytakaró kifejlesztésénél használták olyan színek kiválasztásával, amelyek nem tartalmaznak olyan UV-pigmenteket, amelyekről ismert, hogy a rovarok könnyen azonosítani tudják. Az általunk használt minta lebontja a ló alakját, így a rovarok küzdenek, hogy célpontként azonosítsák a lovat, és nem tudják kitalálni, hogy hová landoljanak, lényegében a ló ellen álcázó legyek és bogarak ellen.

Anyaga: Két szövetréteg a maximális légáramláshoz. Puha, abszorbens és erős kötött poliészter hálóból készült  belső réteg. Felső könnyű,hálós réteg a szőnyeg felső és alsó oldalán. Szuper könnyű anyag a maximális légáteresztő képesség érdekében. 

Bezár

Horseware Amigo Aussie Allrounder légytakaró

33 990 Ft

Vízálló, UV szűrő anyagból készült nyári légytakaró. Integrált nyakrésszel, amely tetszés szerint levehető és könnyen rögzíthető, keresztpántokkal a hasnál.

Bezár

Horseware Amigo XL légytakaró

38 290 Ft

Lélegző, UV szűrő anyagból készült, könnyű nyári légytakaró. Integrált nyakrésszel, amely tetszés szerint levehető és könnyen rögzíthető, keresztpántokkal a hasnál. Hidegvérű lovakra tervezett takaró.

Bezár

Horseware Mio Fly légytakaró

18 190 Ft

Lélegző, UV szűrő anyagból készült, könnyű nyári légytakaró. Integrált nyakrésszel, amely könnyen rögzíthető, keresztpántokkal a hasnál.

Bezár

Horseware Amigo Flyrider légytakaró

30 390 Ft

Ultrakönnyű anyagból készült nyári, legyek elleni takaró lovagláshoz. Levehető nyakrésszel könnyen kombinálható tetszés szerint. Biztonsági, fényvisszaverő csíkokkal ellátott. Lélegző, UV szűrő anyagból.

Bezár

Waldhasen Protect ekcéma takaró

21 490 Ft

Az ekcéma és légytakaró kombinációja. Nyakrész és vállrész rugalmas, lélegző funkcionális szálas anyagból készült. A szügynél egy csattal, a hasnál pántokkal rögzíthető. Lélegző. 100% poliészter.