Showing 1–12 of 83 results

Termék szűrés
Új
Bezár

SD Design Gem nyeregalátét

28 790 Ft

Vadonatúj anyagból készült, fényes, fémes megjelenésű SD DEsign nyeregalátét. A nyeregalátét alakja egyedi SD tervezésű, nagyon jó teret biztosít a sörénynek, hogy nyomást biztosítson az érzékeny részeken.
-Az egyedi, gyorsan száradó anyag belsejében a nyereg párnája lélegző, izzadtság- és hőelvezetést is lehetővé teszi.
-A nyeregalátét fényes, fémes megjelenésű, szennyeződés-mentes anyagból készül.
-Tépőzáras hevederszíj, így könnyen eltávolíthatod a hevedert.
-Stílusos és klasszikus SD logó a bal oldalon.
-Kézi mosás vagy max. 30 fokos mosás, centrifuga nélkül. A nyeregpárnát kifelé, lehetőleg egy mosótasakban mosd le, hogy a szegély/ jelvény jól karbantartható legyen. Mosás után enyhén nyújtsd ki és tedd le, hogy megszáradjon. A fényes, fémes megjelenésű szövet mosás után megőrzi az alakját és a színét.

 

 

Új
Bezár

Cavalliera Rose Gold nyeregalátét

27 990 Ft

Tökéletes megoldás a rose gold szerelmeseinek a hétköznapokra is. amely párosítható a rose gold fölsővel vagy mellénnyel, hogy csinos légy tréning közben vagy a versenyen, kombinálva a rose gold versenyiggel vagy frakkal. Ez egy funkcionális megoldás a lovak számára, amely premium softshell anyagból és pamutból készült, hogy a lehető legkellemesebb viseletet biztosítsa a ló számára. A szemet gyönyörködtető rose gold panelek és paszpól adja az alátét egyedi kinézetét. A trandícionális funkcionalitás mellett egy különleges darab, amely egyedi stílust biztosít számodra. Tedd teljessé a megjelenésed kiegészítve a hozzá illő fülvédővel!

Új
Bezár
Új
Bezár
Bezár

Waldhausen Rubber nyeregalátét

14 890 Ft

Anatómiai szabású nyeregalátét hab gumi betéttel. A varrott betét biztosítja a hát optimális párnázását és azt, hogy a nyereg ne csússzon el. A 8 mm-es hab és 250 g / m² párna szintén biztosítja az optimális nyomáseloszlást. A bélés biztosítja az optimális nyomáseloszlást.

Külső anyag: 75% poliészter, 25% pamut Bélés: 100% pamut

 

Bezár

Waldhausen Barcelona nyeregalátét

16 590 Ft

Kiváló minőségű, sportos nyeregalátét.A bélés biztosítja a megfelelő verejték-felszívódást, 390 g / m² tömítés és 5 mm-es hab a kiváló nyomáselosztás és az ütéselnyelés érdekében.
Külső anyag: 100% pamut Bélés: 100% poliészter

Bezár

Waldhausen Hamburg nyeregalátét

14 890 Ft

Kiváló minőségű, sportos nyeregalátét, kétoldalas divatos szalaggal. A bélés biztosítja a megfelelő verejték-felszívódást, 390 g / m² tömítés és 5 mm-es hab a kiváló nyomáselosztás és az ütéselnyelés érdekében.
Külső anyag: 100% pamut Bélés: 100% poliészter

Bezár

Waldhausen Rosé nyeregalátét

16 490 Ft

Anatómiai szabású nyeregalátét elegáns steppeléssel. Megfelel a Waldhausen Rosé sorozatunknak a rozé-arany dekoratív zsinórjával. A külső oldal kiváló minőségű Alcantara mikroszálas anyagból készül. A bélés biztosítja az izzadtság megfelelő elnyelését, 380 g / m² tömítés és 8 mm-es habot az ideális nyomáseloszlás és az ütéselnyelés érdekében.
Külső anyag: 100% poliészter Bélés: 100% poliészter

 

 

Bezár
Bezár

Equestro Lana akril fásli

12 290 Ft

Akril istállófásli. Hossza: 4m, szélessége 11.5 cm. 4 db.

Bezár

Equestro Trim nyeregalátét

13 290 Ft

100% pamut, 8 mm-es PVC hab töltés és 280 g polyfill.

Bezár

Equestro Diamond nyeregalátét

13 290 Ft

100% pamut, 8 mm-es PVC hab töltés és 240 g polyfill.