Showing 1–16 of 198 results

Termék szűrés
Bezár

Umbria nyakas polár takaró

14 490 Ft

Polár anyagból készült takaró nyakrésszel, elöl rögzítő pántokkal , hátul a faroknál zsinórral.

 

Bezár

Kentucky vízálló jártató takaró

54 990 Ft

160 grammos, szintetikus nyúlszőrrel bélelt jártató takaró jártatógéphez, futópadhoz és futószárazáshoz. Extra meleg, elegáns gyémánt mintával steppelt. A marnál szintetikus bárányszőrrel bélelt, a vállat szabadon hagyja.Elől 1 db csattal, a hasnál keresztpántokkal és a faroknál  kötéllel rögzíthető. 30 fokon mosógépben mosható.

 

Bezár

Kentucky 160g karámtakaró

66 990 Ft

160 grammos, szintetikus nyúlszőrrel bélelt karámtakaró.Meleg,vízálló, lélegző, 1680D szakítószilárdságú külső anyagból készült.  A nyúlszőrnek köszönhetően megakadályozza az érzékeny részek takaró okozta kidörzsölődését. Elől 2 db csattal, a hasnál keresztpántokkal és a comboknál mindkét oldalt rögzíthető. 30 fokon mosógépben mosható. A nyakrész külön kapható!

 

Bezár

Kentucky 3D Spacer takaró

41 890 Ft
A 3D Spacer egy szuper könnyű és multifunkcionális takaró, amelyet különféle célokra lehet felhasználni, például szállításra, lehűtésre, légytaakróként és más takarókkal kombinálva, mint bélés, vagy a ló leszárítására munka után, hogy megszáradjon. A 3D spacer anyag egy méhsejt szerkezet, amely lehetővé teszi a ló testhőjének átjutását, valamint párnázó hatást kínál, ami rendkívül kényelmes. A 3D Spacer takaró dupla elülső csattal és két műanyag bőrrel megerősített kapcsokkal ellátott keresztirányú hevederrel rendelkezik. A műbőr báránybőr védi a mart. A barna műbőr csövek és a barna műbőrből készült Kentucky logó a 3D Spacer takarónak nagyon fantasztikus megjelenést kölcsönöz. A szőnyeg mosható 30 ° -on, szárító nélkül.
– Rendkívül lélegző
– Könnyű
– Kényelmes
 

Bezár

Kentucky Show polár takaró

60 290 Ft
A Kentucky Show polár takaró a jól ismert autentikus gyapjúszőnyeg megjelenésével és érzetével rendelkezik minden kellemetlenség nálkül. A műbőr báránybőr lefedi a teljes nyaknál található szegélyt, optimális kényelmet és nagyon divatos megjelenést kínál. Ideális takaró, amelyet edzés vagy a ló fürdése után hidegebb napokon használhatsz. Két keresztpánttal rendelkezik, amelyek a takaró belsejében találhatók és leszerelhetők, így show takaróként is használható.
30 ° -on mosható, szárító nélkül!
– Gyapjúszerű megjelenés
– 100% poliészter
– Felszívja az izzadságot vagy a vizet
– Melegen és szárazon tartja a lovat
 

 

Bezár

Kentucky istálló takaró 0g

53 590 Ft

0 grammos istálló takaró exkluzív megjelenéssel. Szintetikus nyúlszőrrel bélelt, kívül gyémánt steppeléssel díszített külső anyag. A steppelésnek köszönhetően a ló nehezebben tudja megfogni és letépni magáról. Elől 2 db csattal, a hasnál keresztpántokkal, a faroknál 1 db pánttal rögzíthető. 30 fokon mosógépben mosható.

 

Bezár

Kentucky nyakas leszárító takaró

49 500 Ft

Ez a szuper kényelmes,  nyakas, frottír anyagból készült takaró lovadat rendkívül gyorsan leszárítja edzés vagy fürdés után. Levehető nyakrésszel, fedett cipzárral rendelkezik. A szövet 100% mikroszálas poliészter szövet, amely felszívja a nedvességet belülről és kívülről is. Ez lehetővé teszi a ló számára, hogy zuhany után azonnal megszáradjon, különösen a hidegebb napokban. 

KÜLÖNLEGES MEGJEGYZÉS: Ne hagyd a lovat őrizetlen állapotban az istállóban, mert a forgácsot és a szalmát szintén felszívja a szövet, és nehéz kiszedni belőle.
– 100% mikroszálas poliészter
– Levehető nyakrész
– cipzár
– Felszívja az izzadságot vagy a vizet
– Gyors szárítás
– Melegen és szárazon tartja a lovat

 

Bezár

Acavallo nyakrész istálló takaróhoz 300g

14 990 Ft

210D, 300 grammos istálló takaró. A hasnál keresztpántokkal rögzíthető.

A nyakrész külön kapható!

Bezár

Acavallo istálló takaró 300g

31 890 Ft

210D, 300 grammos istálló takaró. A hasnál keresztpántokkal rögzíthető.

A nyakrész külön kapható!

Bezár

Horseware Knight Rider fényvisszaverős takaró

63 390 Ft

Fényvisszaverős takaró a sötétben való láthatóság érdekében. Kombinálható, két részes takaró. A szügy előtt rögzíthető a ló hátsó felére való takaró. A nyakon pedig 2 db pánttal rögzíthető. Vízálló, lélegző.

Bezár

Horseware Amigo fényvisszaverős vízálló munka takaró

29 190 Ft

Vízálló munka takaró fényvisszaverő színben. A szügy előtt rögzíthető.

Bezár

Horseware Amigo vízálló jártató takaró

29 490 Ft

Vízálló jártató takaró polár béléssel. A szügy előtt és a has alatt keresztpántokkal rögzíthető.

Bezár

Horseware Rambo Competition polár munka takaró

27 490 Ft

Minőségi, vastagabb polár anyagból készült munka takaró. A nyereg előtt tépőzárral rögzíthető.

Bezár

Horseware Rambo Competition munka takaró

26 790 Ft

Kettős kötésű polár külső, belső vízálló réteggel. Ez egy meleg és kényelmes takaró, amely vízálló és lélegző. A nyereg hátsó kápéja köré rögzíthető.

Bezár

Horseware Competition munka takaró

20 790 Ft

Külső vízálló és lélegző anyagból, belül polár béléssel ellátott munkatakaró a téli lovagláshoz. Fényvisszaverős csíkokkal van kiegészítve a sötétben való láthatóság érdekében. A nyereg előtt tépőzárral rögzíthető.

Bezár

Waldhausen Economic istálló takaró 300g

19 890 Ft

Háromféle színben kapható 200 g töltetű istálló takaró a hideg napokra. Elől két állítható csattal, a hasnál keresztpántokkal, a comboknál rögzítő pántokkal rögzíthető.