Showing 1–12 of 198 results

Termék szűrés
Bezár

Kentucky vízálló jártató takaró

54 990 Ft

160 grammos, szintetikus nyúlszőrrel bélelt jártató takaró jártatógéphez, futópadhoz és futószárazáshoz. Extra meleg, elegáns gyémánt mintával steppelt. A marnál szintetikus bárányszőrrel bélelt, a vállat szabadon hagyja.Elől 1 db csattal, a hasnál keresztpántokkal és a faroknál  kötéllel rögzíthető. 30 fokon mosógépben mosható.

 

Bezár

Kentucky 160g karámtakaró

66 990 Ft

160 grammos, szintetikus nyúlszőrrel bélelt karámtakaró.Meleg,vízálló, lélegző, 1680D szakítószilárdságú külső anyagból készült.  A nyúlszőrnek köszönhetően megakadályozza az érzékeny részek takaró okozta kidörzsölődését. Elől 2 db csattal, a hasnál keresztpántokkal és a comboknál mindkét oldalt rögzíthető. 30 fokon mosógépben mosható. A nyakrész külön kapható!

 

Bezár

Kentucky 3D Spacer takaró

41 890 Ft
A 3D Spacer egy szuper könnyű és multifunkcionális takaró, amelyet különféle célokra lehet felhasználni, például szállításra, lehűtésre, légytaakróként és más takarókkal kombinálva, mint bélés, vagy a ló leszárítására munka után, hogy megszáradjon. A 3D spacer anyag egy méhsejt szerkezet, amely lehetővé teszi a ló testhőjének átjutását, valamint párnázó hatást kínál, ami rendkívül kényelmes. A 3D Spacer takaró dupla elülső csattal és két műanyag bőrrel megerősített kapcsokkal ellátott keresztirányú hevederrel rendelkezik. A műbőr báránybőr védi a mart. A barna műbőr csövek és a barna műbőrből készült Kentucky logó a 3D Spacer takarónak nagyon fantasztikus megjelenést kölcsönöz. A szőnyeg mosható 30 ° -on, szárító nélkül.
– Rendkívül lélegző
– Könnyű
– Kényelmes
 

Bezár

Kentucky Show polár takaró

60 290 Ft
A Kentucky Show polár takaró a jól ismert autentikus gyapjúszőnyeg megjelenésével és érzetével rendelkezik minden kellemetlenség nálkül. A műbőr báránybőr lefedi a teljes nyaknál található szegélyt, optimális kényelmet és nagyon divatos megjelenést kínál. Ideális takaró, amelyet edzés vagy a ló fürdése után hidegebb napokon használhatsz. Két keresztpánttal rendelkezik, amelyek a takaró belsejében találhatók és leszerelhetők, így show takaróként is használható.
30 ° -on mosható, szárító nélkül!
– Gyapjúszerű megjelenés
– 100% poliészter
– Felszívja az izzadságot vagy a vizet
– Melegen és szárazon tartja a lovat
 

 

Bezár

Kentucky istálló takaró 0g

53 590 Ft

0 grammos istálló takaró exkluzív megjelenéssel. Szintetikus nyúlszőrrel bélelt, kívül gyémánt steppeléssel díszített külső anyag. A steppelésnek köszönhetően a ló nehezebben tudja megfogni és letépni magáról. Elől 2 db csattal, a hasnál keresztpántokkal, a faroknál 1 db pánttal rögzíthető. 30 fokon mosógépben mosható.

 

Bezár

Kentucky nyakas leszárító takaró

49 500 Ft

Ez a szuper kényelmes,  nyakas, frottír anyagból készült takaró lovadat rendkívül gyorsan leszárítja edzés vagy fürdés után. Levehető nyakrésszel, fedett cipzárral rendelkezik. A szövet 100% mikroszálas poliészter szövet, amely felszívja a nedvességet belülről és kívülről is. Ez lehetővé teszi a ló számára, hogy zuhany után azonnal megszáradjon, különösen a hidegebb napokban. 

KÜLÖNLEGES MEGJEGYZÉS: Ne hagyd a lovat őrizetlen állapotban az istállóban, mert a forgácsot és a szalmát szintén felszívja a szövet, és nehéz kiszedni belőle.
– 100% mikroszálas poliészter
– Levehető nyakrész
– cipzár
– Felszívja az izzadságot vagy a vizet
– Gyors szárítás
– Melegen és szárazon tartja a lovat

 

Új
Bezár

Acavallo nyakrész istálló takaróhoz 300g

14 990 Ft

210D, 300 grammos istálló takaró. A hasnál keresztpántokkal rögzíthető.

A nyakrész külön kapható!

Új
Bezár

Acavallo istálló takaró 300g

31 890 Ft

210D, 300 grammos istálló takaró. A hasnál keresztpántokkal rögzíthető.

A nyakrész külön kapható!

Bezár

Horseware Knight Rider fényvisszaverős takaró

63 390 Ft

Fényvisszaverős takaró a sötétben való láthatóság érdekében. Kombinálható, két részes takaró. A szügy előtt rögzíthető a ló hátsó felére való takaró. A nyakon pedig 2 db pánttal rögzíthető. Vízálló, lélegző.

Bezár

Horseware Amigo fényvisszaverős vízálló munka takaró

29 190 Ft

Vízálló munka takaró fényvisszaverő színben. A szügy előtt rögzíthető.

Bezár

Horseware Amigo vízálló jártató takaró

29 490 Ft

Vízálló jártató takaró polár béléssel. A szügy előtt és a has alatt keresztpántokkal rögzíthető.

Bezár

Horseware Rambo Competition polár munka takaró

27 490 Ft

Minőségi, vastagabb polár anyagból készült munka takaró. A nyereg előtt tépőzárral rögzíthető.