Showing 1–12 of 41 results

Termék szűrés
Bezár

Waldhausen Comfort Softshell takaró

25 390 Ft

Vízálló softshell takaró polár béléssel. Rugalmas anyag és alátét az ideális mozgáshoz. Dupla T elülső rögzítők tépőzáras fedőkkel. Elasztikus keresztpántos hevederek a hasnál.  Eltávolítható, állítható elasztikus rugós hevederek biztosítják, hogy jól illeszkedjen.

 

 

Bezár

Kentucky bőrbarát alsó takaró

43 890 Ft

300 grammos, meleg, szintetikus nyúlszőrrel bélelt, bőrbarát alsó takaró. Lélegző, a nyúlszőrnek köszönhetően megakadályozza az érzékeny részek takaró okozta kidörzsölődését. Elől 1 db csattal, a faroknál egy kötéllel rögzíthető. 30 fokon mosógépben mosható.

 

Bezár

Kentucky alsó takaró

24 490 Ft

Puha, extra meleg, 300 grammos alátét takaró. Magasított nyakrészének köszönhetően multifunkcionálisan is használhatod: nyakas takaróként és hátrahajthatod gallérként is.  Könnyen használható takaró a hideg napokra, csak helyezd a takaród alá egy gumis takaró leszorítóval.  Elől 1 db csattal rögzíthető. 30 fokon mosógépben mosható.

 

Bezár

Kentucky show takaró

56 390 Ft

Puha, 160 grammos show takaró exkluzív megjelenéssel. Szintetikus nyúlszőrrel bélelt, kívül gyémánt steppeléssel díszített külső anyag. A steppelésnek köszönhetően a ló nehezebben tudja megfogni és letépni magáról. Elől 2 db csattal, a hasnál levehető keresztpántokkal, a faroknál 1 db pánttal rögzíthető. 30 fokon mosógépben mosható.

 

Bezár

Kentucky istálló takaró

55 490 Ft

Extra meleg, 400 grammos istálló takaró exkluzív megjelenéssel. Szintetikus nyúlszőrrel bélelt, kívül gyémánt steppeléssel díszített külső anyag. A steppelésnek köszönhetően a ló nehezebben tudja megfogni és letépni magáról. Elől 2 db csattal, a hasnál keresztpántokkal, a faroknál 1 db pánttal rögzíthető. 30 fokon mosógépben mosható.

 

Bezár

Horseware Vari-Layer alsó takaró

27 790 Ft-tól

Lélegző alsó takaró, amely kompatibilis szinte az összes Horseware takaróval.Elöl egy csattal, a hasnál keresztpántokkal rögzíthető.  Rétegzett vastagsággal felépített takaró – a hát fele fokozatosan vastagszik-.  Antibakteriális és antisztatikus béléssel. Termo-kötésű rostkeverék a kiváló és tartós hővisszatartás érdekében. Lélegző anyagból, klasszikus csatokkal a szügynél és keresztpántokkal a hasnál a megfelelő rögzítés érdekében. Kétféle vastagságban kapható: a sötétkék-ezüst színkombinációjú takaró 250g, a sötétkék-piros pedig 450g töltetű.

Bezár

Horseware Mio vászon takaró

17 490 Ft

Lélegző, vékony istálló takaró poliészter külsővel az átmeneti, enyhe időkre. Elöl két csattal, a hasnál keresztpántokkal rögzíthető.

Bezár

Horseware Rambo Optimo 400g alsó takaró

35 390 Ft

100 grammos alsó takaró. Egy csattal rögzíthető a szügynél. Kényelmes kivágással rendelkezik.

Bezár

Horseware Rambo Optimo 300g alsó takaró

32 490 Ft

100 grammos alsó takaró. Egy csattal rögzíthető a szügynél. Kényelmes kivágással rendelkezik.

Bezár

Horseware Rambo Optimo 200g alsó takaró

31 490 Ft

100 grammos alsó takaró. Egy csattal rögzíthető a szügynél. Kényelmes kivágással rendelkezik.

Bezár

Horseware Rambo Helix Disc takaró

32 990 Ft

Kifejlesztett textilszerkezet beépítési gyűrűvel készült, szálcsiszolt poliészter anyagú takaró. A legújabb nedvességelvezető technológiával. Sokoldalú takaró, amely gyorsan szárad, használható utazáshoz, az istállóban önmagában vagy alsó takaróként is. A szügynél a Horseware takarókra jellemző dics csatokkal, a hasnál keresztpántokkal rögzíthető. Kellemesen melegen tartja a ló testén enyhe időben is. Kényelmes kivágással rendelkezik. Használható önmagában és alsó takaróként is.

Bezár

Horseware Rambo Optimo 100g alsó takaró

28 190 Ft

100 grammos alsó takaró. Egy csattal rögzíthető a szügynél. Kényelmes kivágással rendelkezik.