Showing 1–16 of 44 results

Termék szűrés
Bezár

Kentucky istálló takaró 0g

53 590 Ft

0 grammos istálló takaró exkluzív megjelenéssel. Szintetikus nyúlszőrrel bélelt, kívül gyémánt steppeléssel díszített külső anyag. A steppelésnek köszönhetően a ló nehezebben tudja megfogni és letépni magáról. Elől 2 db csattal, a hasnál keresztpántokkal, a faroknál 1 db pánttal rögzíthető. 30 fokon mosógépben mosható.

 

Új
Bezár

Acavallo nyakrész istálló takaróhoz 300g

14 990 Ft

210D, 300 grammos istálló takaró. A hasnál keresztpántokkal rögzíthető.

A nyakrész külön kapható!

Új
Bezár

Acavallo istálló takaró 300g

31 890 Ft

210D, 300 grammos istálló takaró. A hasnál keresztpántokkal rögzíthető.

A nyakrész külön kapható!

Bezár

Waldhausen Economic istálló takaró 300g

19 890 Ft

Háromféle színben kapható 200 g töltetű istálló takaró a hideg napokra. Elől két állítható csattal, a hasnál keresztpántokkal, a comboknál rögzítő pántokkal rögzíthető.

 

Bezár

Waldhausen Comfort Softshell takaró

25 390 Ft

Vízálló softshell takaró polár béléssel. Rugalmas anyag és alátét az ideális mozgáshoz. Dupla T elülső rögzítők tépőzáras fedőkkel. Elasztikus keresztpántos hevederek a hasnál.  Eltávolítható, állítható elasztikus rugós hevederek biztosítják, hogy jól illeszkedjen.

 

 

Bezár

Kentucky bőrbarát alsó takaró

43 890 Ft

300 grammos, meleg, szintetikus nyúlszőrrel bélelt, bőrbarát alsó takaró. Lélegző, a nyúlszőrnek köszönhetően megakadályozza az érzékeny részek takaró okozta kidörzsölődését. Elől 1 db csattal, a faroknál egy kötéllel rögzíthető. 30 fokon mosógépben mosható.

 

Bezár

Kentucky alsó takaró

24 490 Ft

Puha, extra meleg, 300 grammos alátét takaró. Magasított nyakrészének köszönhetően multifunkcionálisan is használhatod: nyakas takaróként és hátrahajthatod gallérként is.  Könnyen használható takaró a hideg napokra, csak helyezd a takaród alá egy gumis takaró leszorítóval.  Elől 1 db csattal rögzíthető. 30 fokon mosógépben mosható.

 

Bezár

Kentucky show takaró

56 390 Ft

Puha, 160 grammos show takaró exkluzív megjelenéssel. Szintetikus nyúlszőrrel bélelt, kívül gyémánt steppeléssel díszített külső anyag. A steppelésnek köszönhetően a ló nehezebben tudja megfogni és letépni magáról. Elől 2 db csattal, a hasnál levehető keresztpántokkal, a faroknál 1 db pánttal rögzíthető. 30 fokon mosógépben mosható.

 

Bezár

Kentucky istálló takaró 400g

58 490 Ft

Extra meleg, 400 grammos istálló takaró exkluzív megjelenéssel. Szintetikus nyúlszőrrel bélelt, kívül gyémánt steppeléssel díszített külső anyag. A steppelésnek köszönhetően a ló nehezebben tudja megfogni és letépni magáról. Elől 2 db csattal, a hasnál keresztpántokkal, a faroknál 1 db pánttal rögzíthető. 30 fokon mosógépben mosható.

 

Bezár

Horseware Vari-Layer alsó takaró

27 790 Ft-tól

Lélegző alsó takaró, amely kompatibilis szinte az összes Horseware takaróval.Elöl egy csattal, a hasnál keresztpántokkal rögzíthető.  Rétegzett vastagsággal felépített takaró – a hát fele fokozatosan vastagszik-.  Antibakteriális és antisztatikus béléssel. Termo-kötésű rostkeverék a kiváló és tartós hővisszatartás érdekében. Lélegző anyagból, klasszikus csatokkal a szügynél és keresztpántokkal a hasnál a megfelelő rögzítés érdekében. Kétféle vastagságban kapható: a sötétkék-ezüst színkombinációjú takaró 250g, a sötétkék-piros pedig 450g töltetű.

Bezár

Horseware Mio vászon takaró

17 490 Ft

Lélegző, vékony istálló takaró poliészter külsővel az átmeneti, enyhe időkre. Elöl két csattal, a hasnál keresztpántokkal rögzíthető.

Bezár

Horseware Rambo Optimo 400g alsó takaró

35 390 Ft

100 grammos alsó takaró. Egy csattal rögzíthető a szügynél. Kényelmes kivágással rendelkezik.

Bezár

Horseware Rambo Optimo 300g alsó takaró

32 490 Ft

100 grammos alsó takaró. Egy csattal rögzíthető a szügynél. Kényelmes kivágással rendelkezik.

Bezár

Horseware Rambo Optimo 200g alsó takaró

31 490 Ft

100 grammos alsó takaró. Egy csattal rögzíthető a szügynél. Kényelmes kivágással rendelkezik.

Bezár

Horseware Rambo Helix Disc takaró

32 990 Ft

Kifejlesztett textilszerkezet beépítési gyűrűvel készült, szálcsiszolt poliészter anyagú takaró. A legújabb nedvességelvezető technológiával. Sokoldalú takaró, amely gyorsan szárad, használható utazáshoz, az istállóban önmagában vagy alsó takaróként is.  A szügynél a Horseware takarókra jellemző dics csatokkal, a hasnál keresztpántokkal rögzíthető. Kellemesen melegen tartja a ló testén enyhe időben is. Kényelmes kivágással rendelkezik. Használható önmagában és alsó takaróként is.

Bezár

Horseware Rambo Optimo 100g alsó takaró

28 190 Ft

100 grammos alsó takaró. Egy csattal rögzíthető a szügynél. Kényelmes kivágással rendelkezik.