1–12 / 33 találat

Termék szűrés
Bezár

Fera Lamina polár takaró

26 590 Ft

Kétszínű polár show takaró leszárításhoz és szállításhoz.

 Előrendelhető április 22.-ig utánvétes vásárlás esetén 5%, előre utalással 10% kedvezménnyel!

Bezár

Kentucky Quick Dry leszárító takaró

37 590 Ft

Kiváló minőségű  Quick Dry gyorsan száradó anyagból és mesh kombinációjából készült takaró munka utáni leszárításhoz. Elől 2 db csattal és a faroknál egy kötéllel rögzíthető. 30 fokon mosógépben mosható.

 

Bezár

Kentucky polár takaró

28 390 Ft

Kiváló minőségű anyagból készült polár takaró munka utáni leszárításhoz. Elől 2 db csattal, a hasnál keresztpántokkal és a faroknál egy kötéllel rögzíthető. 30 fokon mosógépben mosható.

 

Bezár

Waldhausen Unicorn Hearts polár takaró

9 890 Ft

Vidám szívecske mintás polár takaró.

2019.03.10.-ig előrendelhető 10% kedvezménnyel előre utalás esetén. A terméket 03.10.-én rendeljük meg.

 

Bezár

Horseware Amigo nyakas polár takaró

36 390 Ft

Kiváló minőségű polár anyagból készült integrált nyakas takaró. Magas nedvszívóképességének köszönhetően a megizzadt lónak is megfelelő kényelmet biztosít. A szügynél két csattal, a nyaknál három csattal, a hasnál keresztpántokkal rögzíthető. Lélegző.

Bezár

Horseware Rambo pamut takaró

28 990 Ft

Könnyű pamut anyagból készült takaró. Magas nedvszívóképességének köszönhetően a megizzadt lónak is megfelelő kényelmet biztosít. A szügynél egy csattal rögzíthető. Lélegző.

Bezár

Horseware Mio Skrim polár takaró

12 890 Ft

Könnyű poliészter anyagból készült takaró leszárításhoz. A fontosabb területeken mesh anyaggal van kiegészítve. A szügynél egy csattal rögzíthető. Lélegző. A takaró mellé jár egy mosózsák is.

Bezár

Horseware Mio polár takaró

14 190 Ft

Könnyű polár anyagból készült takaró leszárításhoz. A szügynél egy csattal, a hasnál keresztpántokkal rögzíthető. Lélegző.

Bezár

Horseware Rambo Ionic polár takaró

49 490 Ft

Ionterápiás polár takaró lovak számára. Ideális melegebb időben is, polárból készült takaró keresztpántokkal.

RAMBO Ionic termékekről:

A Rambo Ionic a turmalin kristály erejét használja fel, amit egy, a természetben előforduló kristály alkalmaz, amely por alakúvá válva elektromos áramot bocsát ki és a környező levegő molekulákat negatív ionokká alakítja. Ezeket a negatív ionokat a szervezet abszorbeálja (megköti), ezáltal a véráramban lévő vízmolekulák méretét befolyásolja. Fizikai méretüket csökkentik a vizek természetes pozitív töltésének semlegesítésével, amely lehetővé teszi a vízmolekula gyorsabb áramlását a ló testén keresztül, ezáltal növelve az izmok oxigén és tápanyag ellátottságát. Negatív ionok a pozitív eredmények eléréséhez. A Rambo Ionic a lovak és az emberek számára is hatékony: stimulál, erősít és támogat.

Bezár

Waldhausen Unicorn polár takaró

8 990 Ft

Vidám pöttyös mintás polár takaró.

 

Bezár

IKONIC polár jártató takaró

22 590 Ft

Meleg jártató takaró polár anyagból jártatógéphez, futópadhoz. A vállak szabadon hagyásával megelőzi a kidörzsölődést és a ló kényelmesen, szabadon mozoghat anélkül, hogy megfázna. A csatos rögzítésnek köszönhetően könnyen fel- és levehető.

Bezár

Waldhausen Alcantara munka takaró

16 590 Ft

Kiváló minőségű Alcantara polár takaró elülső rögzítővel és hátsó zsinórral. A puha polár anyag  melegen tartja a lovat a  hideg téli napokon is.