Showing 1–12 of 30 results

Termék szűrés
Bezár

Fera Lamina polár takaró

26 590 Ft

Kétszínű polár show takaró leszárításhoz és szállításhoz.

 

Bezár

Kentucky Quick Dry leszárító takaró

37 590 Ft

Kiváló minőségű  Quick Dry gyorsan száradó anyagból és mesh kombinációjából készült takaró munka utáni leszárításhoz. Elől 2 db csattal és a faroknál egy kötéllel rögzíthető. 30 fokon mosógépben mosható.

 

Bezár

Kentucky polár takaró

28 390 Ft

Kiváló minőségű anyagból készült polár takaró munka utáni leszárításhoz. Elől 2 db csattal, a hasnál keresztpántokkal és a faroknál egy kötéllel rögzíthető. 30 fokon mosógépben mosható.

 

Bezár

Waldhausen Unicorn Hearts polár takaró

9 890 Ft

Vidám szívecske mintás polár takaró.

 

 

Bezár

Horseware Amigo nyakas polár takaró

36 390 Ft

Kiváló minőségű polár anyagból készült integrált nyakas takaró. Magas nedvszívóképességének köszönhetően a megizzadt lónak is megfelelő kényelmet biztosít. A szügynél két csattal, a nyaknál három csattal, a hasnál keresztpántokkal rögzíthető. Lélegző.

Bezár

Horseware Rambo pamut takaró

28 990 Ft

Könnyű pamut anyagból készült takaró. Magas nedvszívóképességének köszönhetően a megizzadt lónak is megfelelő kényelmet biztosít. A szügynél egy csattal rögzíthető. Lélegző.

Bezár

Horseware Mio Skrim polár takaró

12 890 Ft

Könnyű poliészter anyagból készült takaró leszárításhoz. A fontosabb területeken mesh anyaggal van kiegészítve. A szügynél egy csattal rögzíthető. Lélegző. A takaró mellé jár egy mosózsák is.

Bezár

Horseware Mio polár takaró

14 190 Ft

Könnyű polár anyagból készült takaró leszárításhoz. A szügynél egy csattal, a hasnál keresztpántokkal rögzíthető. Lélegző.

Bezár

Horseware Rambo Ionic polár takaró

49 490 Ft

Ionterápiás polár takaró lovak számára. Ideális melegebb időben is, polárból készült takaró keresztpántokkal.

RAMBO Ionic termékekről:

A Rambo Ionic a turmalin kristály erejét használja fel, amit egy, a természetben előforduló kristály alkalmaz, amely por alakúvá válva elektromos áramot bocsát ki és a környező levegő molekulákat negatív ionokká alakítja. Ezeket a negatív ionokat a szervezet abszorbeálja (megköti), ezáltal a véráramban lévő vízmolekulák méretét befolyásolja. Fizikai méretüket csökkentik a vizek természetes pozitív töltésének semlegesítésével, amely lehetővé teszi a vízmolekula gyorsabb áramlását a ló testén keresztül, ezáltal növelve az izmok oxigén és tápanyag ellátottságát. Negatív ionok a pozitív eredmények eléréséhez. A Rambo Ionic a lovak és az emberek számára is hatékony: stimulál, erősít és támogat.

-33%
Bezár

Waldhausen Unicorn polár takaró

5 990 Ft8 990 Ft

Vidám pöttyös mintás polár takaró.

 

Bezár

IKONIC polár jártató takaró

22 590 Ft

Meleg jártató takaró polár anyagból jártatógéphez, futópadhoz. A vállak szabadon hagyásával megelőzi a kidörzsölődést és a ló kényelmesen, szabadon mozoghat anélkül, hogy megfázna. A csatos rögzítésnek köszönhetően könnyen fel- és levehető.

Bezár

Waldhausen Alcantara munka takaró

16 590 Ft

Kiváló minőségű Alcantara polár takaró elülső rögzítővel és hátsó zsinórral. A puha polár anyag  melegen tartja a lovat a  hideg téli napokon is.