Terméktesztek

Ikonic Elite anatómiai kantár – termékteszt

Sokan kíváncsiak voltatok milyen az Ikonic Elite anatómiai kantár, ezért nyáron terméktesztet hirdettünk a lovasok között, így két szerencsés kedvezményes áron juthatott hozzá a termékünkhöz és próbálhatta ki.

 1. Hontvári Noémi:
  Az én lovacskám Wappoo🐴, ő egy sportló, akivel rendszeresen járok versenyezni.
  Wappoonak nagyon érzékeny a feje, szerintem kiskorában lehetett egy rossz álménye, és sajnos így a mai napig nagyon félti. Így gondoltam kipróbálom az anatómiai kantárt, ami nekem nagyon bevalt❗️ Nagyon ügyesen támaszkodik és mivel anatómiai kantár, ezért nagyon speciális nyomáspontok-at gyakorol a kis fejére, ezáltal, ha meg kell tartanom egy akadály előtt, mar nem rázza úgy a fejét, mint eddig.
  Én csak ajánlani tudom mindenkinek, és amellett hogy anatómiai és sokkal kedvezőbb a lovak számára, még gyönyörű is. 💎❗️
 2. Cser Kata:
  Eleinte igazából kicsit kemény volt a bőr, nehéz volt a bújtatóba befűzni. Pár ápolás, bőrbalzsammal lekenés alkalmával ez már nem volt probléma.
  A lovam szerintem nagyon szereti, nagyon jól támaszkodik benne 🙂, egyáltalán nem bántam meg, hogy megvettem😄

 

A kantárról bővebb leírást ide kattintva találtok ( 68.700 ft).  Az Ikonic termékeket csak nálunk beszerezhetitek a webáruházon keresztül.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.