Terméktesztek

TERMÉKTESZT- SD DESIGN WATCH OUT KANTÁR

Lélegzetelállító külsővel jelent meg a legújabb SD Design anatómia kantár, a Watch Out modellje. Nagyon nagy érdeklődést váltott ki vásárlóinkból, ezért nem volt kérdés, hogy teszt alá vetjük ezt a terméket is! Vajon tényleg megéri az árát?

  1.  Popp Liliána volt az egyik lovasunk, aki tesztelte a terméket: “A kantár első látásra szerelem volt, nem csak, hogy gyönyörű, de tényleg nagyon jó minőségű, vajpuha bőrből készült. ? Könnyű állítani és nem kell szenvedni a kantár betörésével, rögtön a ló fejére idomult. Az anatómiai kialakítása is nagyszerű, elkerüli a ló fején az érzékeny pontokat. Összességében egy szuper kantár, nagyon köszönjük a lehetőséget. ❤”
  2. Zelenák Adél véleménye a következő volt: “Már most imádjuk, a bőr vaj puha, gyönyörűen illeszkedik a kantár a ló fejére.? Nagyon jó volt benne lovagolni, az anatómiai tarkószíj eszméletlen jól jött, nem nyomja, nem feszül rajta, szépen felveszi a tarkó formáját! Nagyon szépen köszönjük nektek! ?”
  3.  Kovács-Schmidt Brigitta a következőket írta róla nekünk: “Köszönöm szépen! Nagyon szuper kantár, meg vagyok vele elégedve. A bőr vajpuha, főleg az orrháton és a tarkó részen bélelt. Sok dragábbnál drágább kantár volt már a lovamon, de egy sem volt jó igazán Guccinak, de most meg találtam igazit.És nem is mondanám drágának .Köszönöm szépen, hogy vagytok!Ajánlom mindenkinek!?”
  4. Kántor Petra a Fedeles Döntőn is az SD Design Watch Out kantárt rakta lovára, amivel elmondása szerint sokkal szívesebben ment lova, együttműködőbb és átengedőbb volt, így az ifjúsági kategóriában 4 hibaponttal a nyolcadik helyen végeztek a döntő előtti napon!

Kételkedsz még? Szerintünk nincs kérdés, rendeld meg még ma, hiszen csak korlátozott számban elérhető az SD Design Watch Out anatómiai kantárja az egész világon!

A kantárt megtalálod egyedül webáruházunkban 44.190 Ft-ért ide kattintva.

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük